Да помогнем на Алекс

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на Алекс

964 Дарители
19563.37 лв. дарени от 300000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Алекс Кормушев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
19563.37 лв.
Алекс Кормушев е организатор на кампанията
Приключила
Налична сума
19563.37 лв.

Алекс е един невероятен сладур на 8 години. Дете, което мечтае за игри, училище, изследване на света ... и всички онези детски неща, за които някога и ние сме мечтаели. Днес обаче той е изправен пред огромно предизвикателство. Диагностициран в България с Глиобастом 4-та степен, което е ужасно агресивен тумор в мозъка. Заради локацията на злокачественото образувание в таламуса отстраняването му е невъзможно.

Светлина обаче Алекс получава в Германия, от където съвсем скоро очакваме резултатите и информация ... какво следва и как ще успеят да помогнат на Алекс. От първоначалните ни разговори с тях знаем, че на Алекс му предстои да премине през тежки химиотерапии и протонна терапия. За съжаление тези неща не се предлагат в България. Най-вероятно необходимата сума ще бъде минимум 300000 лева , за това започаме да ги събираме. Нека помогнем на Алекс. 

Благодарим ви!

Виж още
Новини
15-ти април 2024
Алекс Кормушев
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Да помогнем на Алекс" към кампания "Шанс за малкия Ивко". Прехвърлена сума: 1000лв.
 
15-ти април 2024
Алекс Кормушев
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Да помогнем на Алекс" към кампания "Заедно с Виктор в борбата с левкемията". Прехвърлена сума: 1000лв.
 
15-ти април 2024
Алекс Кормушев
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Да помогнем на Алекс" към кампания "Спаси живота на Йорданка". Прехвърлена сума: 1000лв.
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.