116847.84 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Заедно за Ана-Мария

Здравейте,

АНА-МАРИЯ скоро ще навърши 5години, тя е едно активно и жизнено дете, което по цял ден пее, скача, играе дете, което не искаше да чуе за сън. Но за съжаление преди 3 месеца дъщеря ми започна да повръща, чувстваше се отпаднала, искаше само да спи, защото главичката я болеше. Детския невролог ни назначи скенер на момента, в който я прегледа. 

Минути по-късно чух и най-страшните думи за една майка "Дъщеря ви има хидроцефалия и тумор на малкия мозък. По спешност трябва да се приеме детето в болницата'' 

До вечерта детето беше хоспитализирано с лечение след няколко дни е направен ЯМР,  ден по-късно е поставена клапа за хидроцефалия, след още 10 дни е направена операция за отстраняване на тумора. За съжаление много малка част от тумора е отстранена.

Лекарите в България ми казаха, че повече от това не може да се отстрани, защото тумора засяга много важни органи, които застрашават живота на детето.       

След многократни запитвания от Турция ни дадоха надежда, че могат да отстранят целия тумор без последици, без да се застраши живота на Ана-Мария. Мнението на докторите е да не се бавим, защото тумора е в мозъка и никой не знае кога и върху какво ще се отрази това на детето. 

За съжаление сумата е непосилна за нашето семейство, но вярвам че заедно ще спасим дъщеря ми.

Моля ви подкрепете Ана-Мария, тя се бори за живот , тя толкова иска да живее и мечтае като порасне да стане доктор.  

Бог да ви благослови! 


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
31-ви януари 2024

Здравейте, прекрасни хора! От изследванията направени миналата седмица стана ясно, че частицата тумор , който е останал в мозъка на Ана-Мария, може д...

Възстановени средства за разходи: 7890 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
17-ти януари 2024

Здравейте, на 18.02.2024г. (15 дена след операция) е назначен ЯМР, който трябва да се направи в болница ACIBADEM при проф. Фунда Чорапчиоглу, която щ...

Плащане по фактура: 6076 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
12-ти януари 2024

Преглед- детска онкология

Плащане по фактура: 686 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

116847.84 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.5 лв. преди 1 месец
avatar
47.5 лв. преди 1 месец
avatar
19 лв. преди 1 месец
avatar
109.25 лв. преди 1 месец
avatar
61.75 лв. преди 1 месец
avatar
156.75 лв. преди 2 месеца
avatar
4275 лв. преди 2 месеца
avatar
679.25 лв. преди 2 месеца
avatar
2.45 лв. преди 2 месеца
avatar
48.4 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Сподели