105.99 лв. дарени от 80000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Заедно за Божи

Здравейте, това е Божидар-моята голяма любов!Той е на 6г, а реално отговаря като за 2г.Красиво дете с големи блуждаещи очи,в които постоянно търся причината за неговия плач,гняв и тъга. Видимо изглежда всичко наред, а действително, носи със себе си етикета на аутист. Да имаш дете с аутизъм,  преобръща целия ти свят. По-голямата част от времето с него сме повече терапефти, от колкото родители. За него няма страх от движещи коли, високи сгради, парапети и тераси. Той не може да говори, не може да стои  дълго на едно място, не може да се обслужва сам, разбира кратки и ясни изрази и то  не винаги. Божи, няма приятели, но и не изпитва нужда от такива. Самодостатъчен си е в неговия свят, а за  нас с баща му това не е достатъчно. Той ни направи родители, а ние се борим да го направим човек. Досега сме правили логопедични терапии, има 160 барокамери,благодарение на които чух за първи път „мамо“. Приемал е безброй добавки, обещаващи чудеса, но единственото чудо е, че ние все още се борим и не сме се отказали. До вчера смятахме, че неговото състояние може само частично да се подобри, а днес вече има нова надежда за нас-изцяло да се оправи!Клиника в Словакия прави вливки на стволови клетки. Една скъпоструваща терапия, която дава огромни шансове и нашето дете да има своето незабравимо детство. Сумата е непосилна за нас, за това се обръщаме към вас да станете част от нашата кауза и да помогнем на Божидар финансово. С ваша помощ да извървим нашия път. Една вливка е в размер на 20 000 лв, при него ще са необходими около 4 вливания. Искаме детето ни да има пълноценно детство, както всички останали-той наистина го заслужава!
Мили хора, от името на Божидар-помогнете му!Той е нашият смисъл в живота и ние не можем да стоим безмълвни пред неговото страдание. Надявам се, че ще се намерят милостиви хора, които ще подадът ръка на това малко момченце, което ще открие своя път в живота и ще го извърви без чужда помощ след терапиите в Словакия!


Новини по кампанията

20-ти юли 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, не желая кампанията да продължава във вашата платформа и бих искала средствата му да постъпят в неговата дарителска сметка

Изплатена сума към бенефициента: 105.99 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

105.99 лв. дарени от 80000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
105.99 лв. преди 1 месец
Дари
Сподели