Заедно за Денис

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Заедно за Денис

1926 Дарители
134614.79 лв. дарени от 350000 лв.
Организатор
Denis Lachezarov Shivachev
Бенефициент
Денис Лъчезаров Шивачев
Крайна дата
Край след 2 дни
Налична сума
87200.6 лв.
Denis Lachezarov Shivachev организира кампания за Денис Лъчезаров Шивачев
Край след 2 дни
Налична сума
87200.6 лв.

Здравейте, скъпи приятели

пиша ви с натъжало от болка бащино сърце. В момента се чувстваме съкрушени, за съжаление миналата година бях диагностициран с много рядък и агресивен рак на кожата.

Всичко започна от една бенка по рождение, изведнъж беше пораснала 3-4 пъти повече. Аз много се притесних и веднага посетих дерматолог. След редица прегледи и изследвания ми беше открит злокачествен меланом и се наложи да го премахнем оперативно. След това бях уверен, че всичко е изчистено и няма нужда от последващо лечение.

Последва една година от периодични изследвания, на който всичко беше наред , докато наскоро напипах бучка на рамото, като си помислих, че е просто мастна тъкан. Но след като започна да нараства се притесних изключително много и отново посетих лекар. След преглед с ехограф лекарите изразиха съмнение, че рака се е върнал. Направиха ми биопсия и резултатът беше- метастази на меланом.

Тази диагноза преобърна живота ми и срина всичките ми мечти. Това е агресивен рак при младите хора, който се развива изключително бързо.

Тъй като в България нещата се случват изключително тромаво, а аз нямам време за губене, възможно най-скоро трябва да замина за Турция и незабавно е да се назначи правилното лечение.

Затова се обръщам към вас със зов за помощ! Моля, помогнете ми да спечеля тази битка и да продължа да се грижа за семейството си.

Виж още
Новини
14-ти май 2024
Denis Lachezarov Shivachev организира кампания за Денис Лъчезаров Шивачев
Направихме ямр
Здравейте мили хора днес направихме 3та вливка и ямр.. за съжаление показа разсейки в мозъка.. съсипан съм от тази новина но, войната тепърва започва...
 
26-ти април 2024
Denis Lachezarov Shivachev организира кампания за Денис Лъчезаров Шивачев
Одобрено изплащане
Разход за преспиване
375.01 лв. Възстановени средства за разходи
1.19 лв. Транзакционна такса
25-ти април 2024
Denis Lachezarov Shivachev организира кампания за Денис Лъчезаров Шивачев
Втора вливка
Здравейте, мили хора вчера се прибрахме от Истанбул след втора вливка и мога да се насладя най-накрая на малката ми принцеса.. към момента се чувствам...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.