9602.54 лв. дарени от 100000 лв.

Документи към Кампания


Заедно за Деян!

Здравейте, през Август 2022г. съпругът ми Деян Спасов бе диагностициран с тумор в мозъка/ в десен таламус/, лявата страна на тялото му изтръпва постоянно, което създава проблем в движенито и координацията му, изморява се бързо и на моменти настъпва неориентация.

При направените прегледи ни беше обяснено, че тази зона е много опасна за операция, че дори биобсията е много рискова процедура, че може да не даде достатъчно информация, че няма много какво да се направи за Деян.

Това ни накара да потърсим мнение в турска клиника, и така стигнахме до Анадолу- Истанбул. Направено му беше ЯМР, което потвърди наличието на ТУ формация, след това и биобсия.

Назначиха му 30 дневен курс, всеки ден, лъчетерапия и химиотерапия през уста. Това наложи на Деян престой от месец и половина в Турция, и неговото желание за живот, сила и смелост му помогнаха, да премине през това сам, защото престоя там е скъп, а и дечицата ни в България имат нужда от своите грижи.

След приключване на лъчетерапията, Деян се прибра вкъщи, но до Януари 2023г. продължи да пие предписаната химия. Януари на контролен ЯМР се видя уголемяване на тумора и това беше голям удар и страх какво предстои. Лечението беше сменено с венозни вливки химео и имунотерапия на 14 дни. Направени му бяха 12 вливки, което наложи пътуване на всеки 14ти ден до Истанбул, престои за по 2 дни,  при образно изследване и по 3-4 дни.

Всичко това е обвързано с много средства, разпределяне на времето, отсъствие от децата и дома, но и с много надежда и вяра! И така до Март, когато ни казаха , че тумора е намален с 10мм, а през Май с още 2мм.

Последното ЯМР на 31 Юли показа стабилни показатели, овладяване, но Деян трябва да продължи лечението си, за да подобри резултатите и да достигне ремисия. Ремисия- която ще донесе много радост в семейството ни, радост в очите на децата ни, радост в това, че той ще е до тях в един от най- важния момент в живота им, а именно техния растеж.

Това продължение на лечение е свързано с много средства, непосилни за семейството ни.

Това е и причинита да се обърним към всички Вас, с МОЛБА за подкрепа, за да може лечението да продължи, за да може един добър и грижовен баща и съпруг да бъде до семейството си и да спечели тази битка! 

И с вяра и надежда, ще кажа- доброто, нека предстои- за всички ни, за всеки човек♥️🍀

Благодаря Ви🙏

 


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
1-ви декември 2023

Деян, продължава към момента лечението си с имунотерапия и химеотерапия, предстои ЯМР на 4.12.2023г., надявайки се на добри новини. Изтръпването на ля...

Плащане по фактура: 4410 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
21-ви септември 2023

Здравейте, на Деян му предстои ЯМР, за да се установи посоката на лечението, и вливка- имунотерапия на 25.09.23г. Благодарим Ви за подкрепата, за по...

Плащане по фактура: 4900 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

9602.54 лв. дарени от 100000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
23.75 лв. преди 4 седмици
avatar
19 лв. преди 1 месец
avatar
66.5 лв. преди 1 месец
avatar
38 лв. преди 1 месец
avatar
19.17 лв. преди 1 месец
avatar
9.35 лв. преди 1 месец
avatar
19.26 лв. преди 1 месец
avatar
4.42 лв. преди 1 месец
avatar
9.34 лв. преди 1 месец
avatar
9.35 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели