9840 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Заедно за Димитър

Здравейте добри хора,

казвам се Димитър Даскалов, син, съпруг и щастлив баща на две деца. 

Моята история започна преди по-малко от месец, когато от болки в стомаха лекарите ми съобщиха ужасната новина, че имам рак в стомаха, който е в четвъртий стадии. За съжаление на този етап операция няма как да бъде извършена, заради факта, че в момента е засегнат 100% от стомаха. Последните три седмици за мен са истински кошмар. Дните и нощите ми минават далеч от децата ми и в различни болници. Надеждата за мен дойде от болница Мемориал в Турция, където се намирам и в момента.

Тук за моето лечение отговаря проф. Серкан Кесин, който след всички направени изследвания наново потвърди диагнозата от България и ми бе назначена тройна химиотерапия. В момента по протокола за лечение имам назначени 4 химиотерапии, а след тях ще ми бъде направена отново компютърна тамография, която ще покаже доколко химиотерапите са помогнали и какво ще бъде последващото лечение. Тук в болницата ми дават надежда, че дори и битката ми да е продължителна и трудна ... аз имам шанс да се върна здрав при децата си. Да бъда тяхната упора, скала, приятел и баща. Лечението ми тук за съжаление обаче е непосилно за мен и семейството ми и имам нужда от вашата помощ. 

Пътят ми ще бъде дълъг и труден ... според лекарите около 2 години. Средствата, който ще ми бъдат необходими все още не ги знам, защото често има непредвидени разходи. След първата химиотерапия имах странични ефекти, което наложи хоспитализирането ми в болница отново и отново разходи.

Казват, че няма по-голямо щастие от това да правиш добро. Винаги съм срещал в живота си добри хора и съм благодарен на Господ за това. Днес заставам пред вас и с молба добри хора да ми помогнете в борбата ми с тази коварна болест. Да ми помогнете и дадете шанс да се прибере вкъщи при семейството си. 

Благодаря на всички, които ми помагат за лечението ми, също така и на тези, които нямат възможност, но се молят за мен и мислено ме подкрепят. Всяко дарение и споделяне е крачка напред за мен към мечтата ми да бъда здрав и да живея отново живота си пълноценно.


Новини по кампанията

9-ти ноември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания Заедно за Димитър към кампания Да спасим Ангел ❤️, Прехвърлена сума: 7647.3лв.

9-ти ноември 2022
Трансфер на средства

Дарение за Наталия Миткова

8-ми октомври 2022
Вярата в по-добро

Здравейте ангели на Митко Знаете ли, какво е силата на духа и вярата ? Това е онази споспобност, която не ни позволява да се поддаваме на страховете...

новина

Виж Всички новини по кампанията
9840 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
-7647.3 лв. преди 3 седмици
avatar
-17755 лв. преди 3 седмици
avatar
29.08 лв. преди 1 месец
avatar
196.7 лв. преди 1 месец
avatar
9.36 лв. преди 1 месец
avatar
48.8 лв. преди 1 месец
avatar
19.21 лв. преди 1 месец
avatar
19.22 лв. преди 1 месец
avatar
29.06 лв. преди 1 месец
avatar
9.36 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели