6804.49 лв. дарени от 100000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта След 4-тата химиотерапия и според състоянието ми ще дадат точна оферта.
  • Епикриза Виж Документите

Заедно за Димитър

Здравейте добри хора,

казвам се Димитър Даскалов, син, съпруг и щастлив баща на две деца. 

Моята история започна преди по-малко от месец, когато от болки в стомаха лекарите ми съобщиха ужасната новина, че имам рак в стомаха, който е в четвъртий стадии. За съжаление на този етап операция няма как да бъде извършена, заради факта, че в момента е засегнат 100% от стомаха. Последните три седмици за мен са истински кошмар. Дните и нощите ми минават далеч от децата ми и в различни болници. Надеждата за мен дойде от болница Мемориал в Турция, където се намирам и в момента.

Тук за моето лечение отговаря проф. Серкан Кесин, който след всички направени изследвания наново потвърди диагнозата от България и ми бе назначена тройна химиотерапия. В момента по протокола за лечение имам назначени 4 химиотерапии, а след тях ще ми бъде направена отново компютърна тамография, която ще покаже доколко химиотерапите са помогнали и какво ще бъде последващото лечение. Тук в болницата ми дават надежда, че дори и битката ми да е продължителна и трудна ... аз имам шанс да се върна здрав при децата си. Да бъда тяхната упора, скала, приятел и баща. Лечението ми тук за съжаление обаче е непосилно за мен и семейството ми и имам нужда от вашата помощ. 

Пътят ми ще бъде дълъг и труден ... според лекарите около 2 години. Средствата, който ще ми бъдат необходими все още не ги знам, защото често има непредвидени разходи. След първата химиотерапия имах странични ефекти, което наложи хоспитализирането ми в болница отново и отново разходи.

Казват, че няма по-голямо щастие от това да правиш добро. Винаги съм срещал в живота си добри хора и съм благодарен на Господ за това. Днес заставам пред вас и с молба добри хора да ми помогнете в борбата ми с тази коварна болест. Да ми помогнете и дадете шанс да се прибере вкъщи при семейството си. 

Благодаря на всички, които ми помагат за лечението ми, също така и на тези, които нямат възможност, но се молят за мен и мислено ме подкрепят. Всяко дарение и споделяне е крачка напред за мен към мечтата ми да бъда здрав и да живея отново живота си пълноценно.

6804.49 лв. дарени от 100000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
98.1 лв. преди 9 минути
avatar
38.44 лв. преди 26 минути
avatar
9.36 лв. преди 1 час
avatar
2.45 лв. преди 11 часа
avatar
9.36 лв. преди 22 часа
avatar
68.52 лв. преди 23 часа
avatar
9.21 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 1 ден
avatar
58 лв. преди 1 ден
avatar
117.82 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели