Битката продължаваЗдравейте приятели

Още не мога да осъзная колко голяма подкрепа получавам от всеки един от вас. Знаете ли, че добротата е ценен дар. Доброто е заразно и осъзнах това едва, когато се докоснах до толкова много хора като вас, който не спирате и за миг да ми давате сила, надежда, подкрепа и желание за борба.

Въпреки всички трудности през който преминавам сега и не добрите резултати от лечението проведено до момента в Турция ... Аз все още не мога да се откажа. Не мога и не искам. Искам да живея, искам да прегърна децата си, да видя утрото, да изпратя деня, да се усмихвам, да мога да кажа на близките си, че ги обичам. 

Надежда има и не мога да се откажа нали ? Още повече с хора като вас зад гърба ми. Ситуацията към момента е, че съм с поставен дренаж в стомаха, за да се източва течността, която имам .. иначе тя се събира все повече и започва да пристиска други органи. Храня се изцяло венозно, защото имам тежка пилорна стеноза, което означава стесняване на отвора, през който преминава храната към дванадесетопръстника. Преливат ми кръв, заради ниски левкоцити, както и заради вирус съм на три вида антибиотик.

Лекарите обаче не се отказват. За момента за да се стабилизира състоянието ми тази седмица не ми беше направена химиотерапия. Протокола ми за лечение още в началото бе сменен, но и вторият не дава резултатите, който очакваха лекарите. След консултация с професор онколог от Израел обаче се оказа, че и за мен има шанс, въпреки лошите прогнози.

За там обаче ми трябват много средства. Непосилни са за мен, семейството ми и приятелите ми.

Обръщам се към вас с молба - Не ме оставяйте. Не спирайте да вярвате в мен. Аз се боря, тук съм и съм жив. Искам да живея и да опитам единственото лечение, което ми дава шанс за живот.

Благодаря ви добри хора. Бъдете благословени


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели