4257.09 лв. дарени от 97804 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

💝 Заедно за Калина в борбата й

Благотворителна кампания "Заедно за Калина"

Здравейте, Скъпи Дарители!

Казвам се Калина на 45 години от град Стара Загора. По образование съм бакалавър по “Стопанско управление”, но от 12 години съм се отдала изцяло на грижа към сина си, който е с ДЦП (детска церебрална парализа) и епилепсия. Преди 6 години за първи път усетих тази нетърпима болка. През цялото време до сега съм лекувала безуспешно дискова херния. Съвсем наскоро бях диагностицирана с рядко заболяване - Периневрални кисти на Тарлов. В нашата страна това заболяване няма код по МКБ (Международна класификация на болестите). Няма регистър в Министерството на Здравеопазването и НЗОК на пациентите с кисти на Тарлов в България, все едно не съществуваме. Поради тази причина няма как да се лекувам в нашата страна. Единственото лечение е операция.

Може би някои от вас се чудят в какво се състои, всъщност, тази болест?

Болката е по целия кръст, ходила, слабини, която идва когато си реши - силна и непоносима. Лекарствата не помагат. До момента след всяка инжекция лекувахме новопоявила се болка. И така минават мъчителните години. В един момент започнах да си движа трудно краката, не знаех какво да правя, но знаех, че дори и да се обърна към някой лекар, той ще ми изпише отново инжекции и обезболяващи без да усетя ефекта им.

Каква е възможността пред мен?

В болница AIMIS в Лимасол, Кипър имат опит с лечението на Периневрални кисти на Тарлов. Офертата от тях е на стойност 49 900 евро, сума непосилна за моето семейство. Имам нужда от Вашата подкрепа, за да бъдат събрани средствата за операцията и отново да съм пълноценна майка, и да мога да се грижа за сина си, а той има нужда от мен постоянно.

Благодаря от сърце на всеки, който се включи с Дарение и Споделяне на кампанията ми. ❤️💜🙏🏻

Как можете да помогнете?

  • чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари)
  • ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)

Новини по кампанията

Трансфер на средства към фонда за лечние на деца в чужбина
23-ти ноември 2023

Дарение на средства към Фонда за лечение на деца в чужбина. Прехвърлена сума: 0.07лв.

Новини 19.04.22г
19-ти април 2022

Скъпи Дарители, кампанията за Калина е затворена и УСПЕШНА! Благодарим на всички, които се включиха. Качваме отчет за изразходваните средства по кампа...


Виж Всички новини по кампанията

4257.09 лв. дарени от 97804 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
-0.07 лв. преди 2 месеца
avatar
8.96 лв. преди 1 година
avatar
29.02 лв. преди 1 година
avatar
18.82 лв. преди 1 година
avatar
19.22 лв. преди 1 година
avatar
9.36 лв. преди 1 година
avatar
48.69 лв. преди 1 година
avatar
9.08 лв. преди 1 година
avatar
19.21 лв. преди 1 година
avatar
38.94 лв. преди 1 година
Виж всички дарители
Сподели