2819.08 лв. дарени от 100000 лв.

Документи към Кампания


Заедно за Кирил

Здравейте добри хора,

казвам се Кирил и съм на 60 години от град Айтос. Преди по - малко от две седмици след преглед ми съобщиха, че най-вероятно имам рак на устната кухина. Взеха ми биопсия и резултатът потвърди първоначалната диагноза. Веднага направих консултация в София с онколог и ми бе съобщено без никакви други изследвания, че е най-добре да се прибера вкъщи, за да бъда сред близките си и да чакам да умра, като според тях ми остават до 3 месеца живот. Трудно ми бе да го приема и да се съглася с всичко това, защото аз съм работоспособен човек, храня се, нямам никакви оплаквания. Причината да отида на лекар бе дискомфорт в устната кухина без никакви други оплаквания. Баща съм на три деца и дядо на шес прекрасни внука. Те веднага се заеха и днес, докато пиша тази новина вече се намирам в болница Медикана в Турция. От Понеделник 27.02.2023 година съм тук и за тези дни ми бе направен пет скенер, ЯМР с контрасно вещество, тестове за имунотерапия, кръвни изследвания и изпратихме в САЩ биологичен материал за генетичен тест, който обхваща над 600 генни мутации. 

След резултатите от всички изследвания ми бе назначена имунотерапия, вливки с високи дози витамин C, а утре ми предстои нова биопсия, за установяване на точният тумор. Поради наличие на метастази в белият дроб и резултатите от изследванията , проф. Демирай, при когото се лекувам има съмнения, че може би ракът е започнат от белият дроб. След излизане на резултатите от биопсията до края на седмица това ще стане ясно и на база тях ще ми бъде назначен и вида на имунотерапията, която започвам от следващата седмица. След излизане от 2 до 4 седмици и на резултатите от генетичният тест ще стане ясно дали ще има промени в лечението ми. 

Днес ви моля да ми помогнете. Смятам, че имам още отредени дни, в които мога да се радвам на децата и внуците си, както и да бъда полезен за тях. Живее ми се. Имам да се грижа още за свой родител, да помагам на жена си, на децата си, да се радвам на внуци и да живея. Да посрещам утрото, да изпращам залеза. Да бъда тук. До близките си.

За момента за лечението ми, децата ми платиха близо 10000 евро със собствени средства, но за съжаление лечението е много скъпо. Надявам се скоро да имам и оферта от болницата, но ми казаха, че със сигурност ще бъде над 50000 евро.

Дайте ми шанс и бъдете до мен. Доброто е във всеки от нас и всеки заслужава да живее. 


2819.08 лв. дарени от 100000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
4.43 лв. преди 11 часа
avatar
19.19 лв. преди 16 часа
avatar
19.22 лв. преди 22 часа
avatar
19.22 лв. преди 1 ден
avatar
14.28 лв. преди 1 ден
avatar
29.06 лв. преди 1 ден
avatar
1.29 лв. преди 1 ден
avatar
9.36 лв. преди 1 ден
avatar
19.22 лв. преди 1 ден
avatar
98.1 лв. преди 2 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели