Заедно за Кирил

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Заедно за Кирил

188 Дарители
56680.79 лв. дарени от 94000 лв.
Организатор
Кирил Киров
Крайна дата
Край след 39 дни
Налична сума
2280.93 лв.
Кирил Киров е организатор на кампанията
Край след 39 дни
Налична сума
2280.93 лв.

Здравейте добри хора,

казвам се Кирил и съм на 60 години от град Айтос. Преди по - малко от две седмици след преглед ми съобщиха, че най-вероятно имам рак на устната кухина. Взеха ми биопсия и резултатът потвърди първоначалната диагноза. Веднага направих консултация в София с онколог и ми бе съобщено без никакви други изследвания, че е най-добре да се прибера вкъщи, за да бъда сред близките си и да чакам да умра, като според тях ми остават до 3 месеца живот. Трудно ми бе да го приема и да се съглася с всичко това, защото аз съм работоспособен човек, храня се, нямам никакви оплаквания. Причината да отида на лекар бе дискомфорт в устната кухина без никакви други оплаквания. Баща съм на три деца и дядо на шес прекрасни внука. Те веднага се заеха и днес, докато пиша тази новина вече се намирам в болница Медикана в Турция. От Понеделник 27.02.2023 година съм тук и за тези дни ми бе направен пет скенер, ЯМР с контрасно вещество, тестове за имунотерапия, кръвни изследвания и изпратихме в САЩ биологичен материал за генетичен тест, който обхваща над 600 генни мутации. 

След резултатите от всички изследвания ми бе назначена имунотерапия, вливки с високи дози витамин C, а утре ми предстои нова биопсия, за установяване на точният тумор. Поради наличие на метастази в белият дроб и резултатите от изследванията , проф. Демирай, при когото се лекувам има съмнения, че може би ракът е започнат от белият дроб. След излизане на резултатите от биопсията до края на седмица това ще стане ясно и на база тях ще ми бъде назначен и вида на имунотерапията, която започвам от следващата седмица. След излизане от 2 до 4 седмици и на резултатите от генетичният тест ще стане ясно дали ще има промени в лечението ми. 

Днес ви моля да ми помогнете. Смятам, че имам още отредени дни, в които мога да се радвам на децата и внуците си, както и да бъда полезен за тях. Живее ми се. Имам да се грижа още за свой родител, да помагам на жена си, на децата си, да се радвам на внуци и да живея. Да посрещам утрото, да изпращам залеза. Да бъда тук. До близките си.

За момента за лечението ми, децата ми платиха близо 10000 евро със собствени средства, но за съжаление лечението е много скъпо. Надявам се скоро да имам и оферта от болницата, но ми казаха, че със сигурност ще бъде над 50000 евро.

Дайте ми шанс и бъдете до мен. Доброто е във всеки от нас и всеки заслужава да живее. 

Виж още
Новини
1-ви април 2024
Кирил Киров
Актуализация около Кирил 01.04.24г
Кирил Киров на 60 години от град Айтос чува диагнозата рак на устната кухина през месец Февруари 2023 година. Шока за него и неговите близки е голям и...
 
1-ви март 2024
Кирил Киров
Одобрено изплащане
Здравейте добри хора, Изискване сумата към дарителската сметка на Кирил, защото от там правим плащанията. Към момента след много борба Кирил е в р...
34998.8 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
7-ми септември 2023
Кирил Киров
Одобрено изплащане
Здравейте добри хора, изискваме плащане на сумата по официалната дарителска сметка на Кирил, за заплащане на последните имунотерапии и лъчетерапии, ко...
14115.64 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.