Заедно за Кирил

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
376 Дарители
67607.94 лв. дарени от 94000 лв.
Организатор
Кирил Киров
Крайна дата
Край след 3 дни
Налична сума
114.75 лв.
Кирил Киров е организатор на кампанията
Край след 3 дни
Налична сума
114.75 лв.

❣️ Да бъдем част от нещо по-голямо. Да бъдем заедно в помощ на Кирил! ❣️

3-ти май 2024

📣 Помогнете на Кирил да продължи битката си с рака 📣 През последната година, Кирил от град Айтос, на 60 години, показа на света какво значи да си истински боец. Успя да победи коварното заболяване рак на устната кухина като му се наложи да премине през няколко имунотерапии и операции. Няколко месеца по-късно съдбата отново го постави на колене, когато чува, че има рецидив и трябва да се направи още една операция. Месец след нея Кирил вече е почти възстановен и отново в ремисия. С много сила и огромна воля Кирил не спира да се бори и да вярва, че всичко е към своя край. Необходимо е да премине на този етап през още една имунотерапия и 32 курса на лъчетерапия, като се надяваме това да бъде края на лечението 🙏🏻 Необходимата сума вече е непосилна за него и неговото семейство… Тук наистина вече ни трябва голяма подкрепа и вяра, че ще успеем да осигурим сумата от 12000 евро до една седмица. За това днес се обръщаме към всички вас добри хора за помощ. Всяко ваша дарение, независимо от размера, може да се окаже решаващо в лечението на Кирил 🍀 Нека заедно да помогнем на един човек да продължи да живее живота си пълноценно. 🙏❤️ Моля ви, ако имате възможност, дарете и споделете тази публикация, за да достигне до колкото се може повече хора. Вашата подкрепа е безценна в тези трудни за Кирил времена. ❣️ Да бъдем част от нещо по-голямо. Да бъдем заедно в помощ на Кирил! ❣️ Вашата подкрепа значи спасение за Кирил и неговото семейство. Благодарим ви от сърце! 🌟

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!