Заедно за Кирил

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
374 Дарители
67569.59 лв. дарени от 94000 лв.
Организатор
Кирил Киров
Крайна дата
Край след 12 дни
Налична сума
76.4 лв.
Кирил Киров е организатор на кампанията
Край след 12 дни
Налична сума
76.4 лв.

СПЕШНА КАМПАНИЯ

26-ти април 2023

Кирил ... мъж на 60 години от град Айтос. Син, съпруг, баща на три деца и дядо на шест внука. Диагностициран с рак на устната кухина и изпратен вкъщи със съвет да е до близките си. Днес е повече от добре. Прекарва по 2-3 дни в месеца в Турция само за химиотерапията и имунотерапията. Остават му още три. След тях ще има контролни изследвания и от тях надеждите са рака вече да го няма. Да събереш пари за лечение на човек на такава възраст е почти невъзможно. Сякаш е обречен, сякаш не заслужава да живее, да се бори, да бъде до семейството си. Сякаш някой му е поставил етикет - Изтекъл срок на годност! За семейството си той е всичко. Активен все още работещ човек, грижещ се за баща си, помагащ на децата си, отглеждащ внуците си. Може би с още много години живот пред себе си .... ако живота му нямаше цена. Всички ние имаме родители и не искам и да си помислям, ако бях на мястото на неговите деца ... Нека дадем шанс на един човек да живее. Нека дадем шанс на Кирил да събере необходимите му средства, за да завърши УСПЕШНО лечението си. Да бъде до жена си, до баща си, до децата си, до внуците си. Кирил не е с ИЗТЕКЪЛ срок на годност. Живота му е пред него. Подкрепете го и дарете! Всеки заслужава да живее! Всеки е важен за близките си! 

Кирил има СПЕШНА НУЖДА от ПАРИТЕ. В противен случай, ще се наложи през месец Май да прекъсне лечението си, заради невъзможността да заплати.

Моля ви подкрепете го! 25000 евро е сумата необходима за момента за лечението на Кирил.

 

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.