Заедно за Кирил

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
376 Дарители
67607.94 лв. дарени от 94000 лв.
Организатор
Кирил Киров
Крайна дата
Край след 7 дни
Налична сума
114.75 лв.
Кирил Киров е организатор на кампанията
Край след 7 дни
Налична сума
114.75 лв.

Спешно за Кирил

17-ти юни 2023
Ще ви помоля да прочетете поста и ако имате възможност да помогнете.
Споделяла съм ви за Кирил. След контролни прегледи той понася много добре лечението и резултатите са на лице. Сега му предстои операция за премахване на основният тумор, които е вече с много малки размери и операция на горната челюст, която бе счупена от тумора преди месеци, заради размера си тогава. Кирил няма средства да се извърши операцията.
Дори да звучи гадно в случай, че не получи подкрепа и помощ ще трябва да се откаже. Всички ние имаме родители ... аз лично загубих единият и дори да е минало време ... тази болка и липса не минава. Не вярвам, че хората на 60 години не заслужават шанса да живеят и да се лекуват. На неговото място може да бъде всеки ... и не искам и да си помисля да бъда на мястото на децата му и да нямам средствата, за да лекувам вече единственият си жив родител.
За това, ако решите и имате възможност подкрепете го. До 3 Юли на Кирил са му необходими 20000 лева, за да бъде направена операцията.

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.