0 лв. дарени от 90000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Заедно за Марин

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!

Здравейте приятели!

Това е Марин Данаилов, на 60 години от Сливен, искаме да Ви запознаем с тежките здравословни изпитания, през които той преминава, за да опитаме с общи усилия да го подкрепим в този важен момент.

През 1985 година заболява от Хепатит "В". През 2002г. отключи диабет, чиито усложнения доведоха до инсулинова зависимост, увреждане на органи и ампутация на ляв долен крайник. В резултат от прекомерно лечение със силни медикаменти и неподходящи лекарства, хепатитът стана хроничен, разви се в чернодробна цироза и в началото на 2022 г. общото здравословно състояние на Марин рязко се влоши. Многобройните опити да получи диагноза и адекватно лечение у нас бяха неуспешни, поради което бяхме принудени да потърсим лечение в чужбина. Така, в началото на месец май Марин беше диагностициран с диагноза чернодробен карцином в Турската университетска болница „Yeditepe Üniversitesi“. Веднага започна лечение с радиоемболизация, с което се цели размерът на тумора да бъде максимално намален, за да може да се направи трансплантация на черен дроб. Датата, на която ще бъде извършена трансплантацията, зависи от предстоящите изследвания на 14.07.2022г.

До момента успявахме да заплащаме разходите по лечението, но за трансплантацията е необходима сума от над 46 000 евро, която към момента е непосилна за нас!

Приятели, молим за Вашата подкрепа! Нека дадем шанс на Марин и върнем неговата усмивка!


Новини по кампанията

24-ти август 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания Заедно за Марин към кампания 💞 Запази Усмивката На Зара, Прехвърлена сума: 38.86лв.


Виж Всички новини по кампанията

0 лв. дарени от 90000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
-38.86 лв. преди 1 месец
avatar
38.86 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели