0 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания

  • Оферта Павел замина в Турция за предстоящи изследвания и среща с онколог, след които ще бъде изготвена точна оферта.
  • Епикриза Виж Документите

Заедно за Павел

"Няма надежда, която да не е примесена със страх, както и няма страх, който да не е примесен с надежда." Барух Спиноза

Това е Павел - на 48 години, експлозия от адреналин и ексцентризъм. Страстите му са змии и мотори, а слабостите му - неговата половинка и двете им прекрасни продължения - свенливият Павел и будната Елени. 

Животът и на четиримата се преобръща завинаги след един уж рутинен преглед.

Павел има рак. 

Рядък вид рак на хранопровода, с метастази в черния дроб и лимфните възли. Диагнозата е ужасяваща и напълно неочаквана, а прогнозите - лоши. Павел рухва. 

До него, обаче като от бетон застава Биляна. Твърдо решена, че надежда има и готова да обърне света за да му я вдъхне и на него. Тази надежда, обаче освен трудно извоювана и идва и с висока цена. 

Семейството разчита само един на друг, в това число и финансово. Сумите, необходими за прегледи и лечение са непосилни, а без тях надеждата един баща да види как децата му порастват угасва. 

В момента Павел се намира в Турция и му предстоят изследвания и срещи с онколози, които да изготвят план за действие и да бъде дадена оферта. 

За съжаление, след ПЕТ скенера Павел се влошава и се налага незабавното му хоспитализиране. Състоянието му е критично, а допълнителните изследвания и медицински грижи, които предстоят поради възникналата ситуация изчерпва средствата на семейството.

Във времена, в които настоящето е трудно за всеки един от нас, молим да подадете ръка на Павел. На Биляна. На двете им деца. 

Малкото на всеки от нас е многото, от което те имат нужда. За да може децата му да растат с двамата си родители. За да може Биляна да остарее с човека когото обича. За да може Павел да се пребори и да бъде при семейството си.


Новини по кампанията

2-ри септември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания Заедно за Павел към кампания 💞 Запази Усмивката На Зара, Прехвърлена сума: 2825.39лв.

2-ри септември 2022
Информация по кампанията

Скъпи Дарители, благодарим Ви за помоща! Затваряме кампанията по желание на съпругата на Павел - Биляна. Поради прекалено тежкото здравословно състоян...


Виж Всички новини по кампанията

0 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
-2825.39 лв. преди 1 месец
avatar
43.84 лв. преди 1 месец
avatar
18.82 лв. преди 1 месец
avatar
5.42 лв. преди 1 месец
avatar
48.76 лв. преди 1 месец
avatar
98.1 лв. преди 1 месец
avatar
194.72 лв. преди 1 месец
avatar
189.73 лв. преди 1 месец
avatar
0 лв. преди 1 месец
avatar
48.8 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели