111236.11 лв. дарени от 160000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта За момента ни искат 30,000 евро за около 25-30дни престой, но ни казаха, че лечението ще е няколко месеца.
  • Епикриза Виж Документите

Заедно за Петранка срещу левкемията

Здравейте, скъпи Дарители!

Казвам се Жени и съм близка на Райна! Ще ви пресъздам буквално какво ми разказа Райна за малката Пети и коварната болест, която я е сполетяла - остра лимфобластна левкемия. Надявам се, че заедно ще ги подкрепим в трудната битка, която ги очаква:

"Ще ти разкажа как започна всичко с моята дъщеря Петранка - един ден просто се събудихме и коляното й беше поддуто и много я болеше. Тя е малко дете на 4 годинки и помислихме, че просто се е ударила някъде. За съжаление тази болка не отшумяваше. След около 3 седмици се надуха и очите й и постоянно сълзяха. Бързо след това се подду цялото й лице и шията й.

Изключително много се притеснихме и започнахме да ходим на лекар. Първо отидохме при очен лекар, който ни каза, че вероятно има някаква алергия. За съжаление това не беше алергия и ние усещахме това. Започнахме да четем в интернет на какво се дължи поддуването на лимфните възли. Разпознахме симптомите като четяхме за тежкото раково заболяване - левкемия...

Помня много добре деня - беше събота. Тръгнахме по спешност за Бургас, за да я прегледат лекари, които ни бяха препоръчани от наши познати. Веднага лекарите разбраха, че нещо не е добре, казаха, че има възпалени органи - увеличен далак, черен дроб и тогава ни задържаха в болницата до понеделник, когато щяха да й направят подробни изследвания.

След няколко дни ни съобщиха, че детето ни има остра лимфобластна левкемия... това беше най-ужасния момент в живота ми... Не мога да ви опиша как се почувствах като майка... Петранка е второто ми дете, което се сблъсква с тежко заболяване - сестричката й страда от детска церебрална парализа..

Не знам какво да правя - първото нещо, което ми дойде е да търся спасение в доказана болница, в която има излекувани и други пациенти от тази страшна болест. Така тръгнахме и от няколко дни сме в болница Мемориал - Турция. На ден престоя ни е около 1000 евро, а лечението се очертава да е няколко месеца."

Моля ви, скъпи Дарители, нека подкрепим Петранка и майка й в тежката борба! Вярвам, че ще успее!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
25-ти август 2023

СКЪПИ ДАРИТЕЛИ,❤️❤️❤️БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПА НА ПЕТРАНКА ГЕОГИЕВА!ЗАПОЧВА ВТОРИЯ ЕТАП ОТ ЛЕЧЕНИЕТО !ПРЕВЕДЕНИ СА ПО СМЕТКАТА 12 000 ЕВРО! ДЕТЕТО С...

Плащане по фактура: 23520 лв. Транзакционна такса: 43.47 лв. Фактура:   Виж Документa
Заедно за Петранка срещу левкемията 12.08.23г
12-ти август 2023

СКЪПИ ДАРИТЕЛИ,❤️❤️❤️БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА СЪРДЕЧНАТА ПОДКРЕПА НА ПЕТРАНКА ГЕОГИЕВА!ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ВИ ДЪРЖИМ СЪПРИЧАСТНИ В БЛАГОРОДНОТО ДЕЛО!!!!❤️🍀 СЛЕД 10Д...

Заедно за Петранка срещу левкимията 04.08.23г
4-ти август 2023

Днес на Пепи❤️ е направена Костномозъчна биопсия . Очаква се резултат. Направена е лумбална пункция и е приложена интратекална химиотерапия .Да прод...


Виж Всички новини по кампанията

111236.11 лв. дарени от 160000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.35 лв. преди 6 часа
avatar
475 лв. преди 4 дни
avatar
9.38 лв. преди 1 седмица
avatar
57 лв. преди 1 седмица
avatar
486.69 лв. преди 1 седмица
avatar
13.72 лв. преди 1 седмица
avatar
74.96 лв. преди 1 седмица
avatar
4.42 лв. преди 2 седмици
avatar
393.5 лв. преди 2 седмици
avatar
9.33 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели