Заедно за Петранка срещу левкимията 02.08.23гСкъпи ДАРИТЕЛИ ❤️❤️❤️

Искаме да изкажем своята благодарност за съпричастността, която ни оказвате в този труден момент! Много трудности минаваме!Вие застанахте смело и с надежда за това дете обнадеждени, че нещата ще се развият по най- благоприятния начин!

Благодарение на Вас, дарили част от себе си, част от любовта си ! Благодарим Ви за безусловната подкрепа! Искаме да ви осведомим какво се случва досега с Петранка Георгиева Георгиева!

,,До този момент е направена Ехокардиография на коремни органи,поставен е Port,има ренгенова снимка на белите дробове,приела е първата вливка химиотерапия,правят се кръвни изследвания както и медикоментозна терапия за подсилване на бъбреците.В пакета още влизат 3 курса химиотерапия и 3 костно мозъчни биопсии,които ще се изпратят в лаборатории за резултат ,пуснати са 2 урокултури,това е за момента"

Това е дословно предадена информация от болницата!До момента при детето всичко върви наред!

Благодарим Ви за безусловната подкрепа към нас! Желаем на всеки един от Вас бъдете благословени със здраве, щастливи и споделени мигове с най- любимите си създания и бъдете обичани и обичайте! Амин!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели