Заедно за Силвия

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
643 Дарители
29337.4 лв. дарени от 150000 лв.
Организатор
Силвия Чан
Бенефициент
Силвия Чинх Чан
Крайна дата
Край след 100 дни
Налична сума
8570.8 лв.
Силвия Чан организира кампания за Силвия Чинх Чан
Край след 100 дни
Налична сума
8570.8 лв.

Нова информация за Кампания: Заедно за Силвия

10-ти май 2024

Скъпи дарители , благодаря от сърце и душа на всички , които сте ме подкрепили до сега ! Ето ,че отново имам нужда от вашата подкрепа и помощ ! Предстоят ми още пътувания за да могат да се направят още няколко стъпки преди лекарите да могат да издадат оферта за лечението ми . Обновявам информация относно случващото се до момента !

Вече се завърнах от Турция , там ми бяха направени , Пет скенер , Туморни маркери и начална консултация . Лекарите ни казаха , че е необходимо да се направи спешно!!! Биопсия и NGS изследване за да може да се определи какво е точното лечение за мен !

Спешно са необходими средства, за да получа по - скоро лечение , защото има опасност болестта да се разпространи и по костите!

Отново ви призовавам с огромна молба да ме подкрепите за да мога да получа лечението си по- скоро ! Вярвам ,че с Божията сила и вашата подкрепа ще успея да преборя този кошмар. 🙏❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.