Борбата продължава 10.02.24г👋Здравейте! Дойде време за поредният пет скенер!

От вчера сме в Истанбул, скенера мина както и доплер, за да видим вените. Днес излезе резултата... За огромно съжаление, не е добър !🥺 Аз го очаквах ,защото от 2 седмици имах неразполение в дясната ръка , което премина в болка и трудно движение , вледствие трудно спане и изпълнение на домакинските ми задължения. 

На скенера се видя, че са се увеличили засегнатите лимфни възли. Въпреки лечението, което правих. Има места, на които е повлияло, но тумора е прекалено агресивен и не се предава, за мое огромно съжаление!

💪Така че, борбата продължава с пълни сили!

Отново минавам на химиотерапия, този път лекарството е по - агресивно и силно, вледствие на което и страничните ефекти ще бъдат. Отново ще остана без коса, за което преди беше отговорна лъчетерапията. След 4 вливки ще има пак Пет скенер и после лъчетерапия. Което означава, че следващите няколко месеца пак ще пътуваме през 21 дни.

🙏Моля се всичко да минава леко както преди, и вече наистина да свърши!

Пак съм на болкоуспокояващи, за пореден вече път! Поне едно хубаво чух днес, че тромбозиралите вени са вече добре, лечението е повлияло и кръвта преминава спокойно по тях!

Остана да направя Ямр на главата, което трябвало да се случва на всеки три месеца !

🤔В България, във Варна по - точно от 2 болници ми казаха, че порта, които ползвам е запушен и трябва да се оперира и премахне. Аз разбира се не предприех нищо, преди да го видят тук..... Еееее вливката в момента тече през "запушеният порт". Без ехографи, драми и дупчене по 100 пъти. Едно напипване, веднъж бодене и всичко е наред! Незнам вече какво и как да кажа!

🙏🙏🙏Молете се за мен! 🙏🙏🙏

Няма да е лесно, нито психически, нито физически, нито пък финансово! Но вярата, че ще се справя и ще победя няма да изчезне никога!!! С вашата подкрепа, лечението ми ще продължи, дотогава докато изляза победител!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели