Заедно за Вели срещу рака

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
2418 Дарители
119632.13 лв. дарени от 173398 лв.
Крайна дата
Край след 57 дни
Налична сума
13397.68 лв.
Велислава Георгиева Кирилова е организатор на кампанията
Край след 57 дни
Налична сума
13397.68 лв.

Четвърта вливка на Вели

15-ти април 2024

Здравейте! Ние сме отново в Истанбул. Днес е "последната" четвърта химия, от това лечение. Следва Пет скенер, които ще бъде по - рано от първоначално плануваното, защото нещата пак не са добре.

Усещам, че рака продължава да се развива. Но след вливка, можем да го направим чак след 14 дни. Което означава, че на края на месеца пак ще сме тук. Тогава ще се прецени и как ще продължи лечението, но по всяка вероятност ще има отново лъчетерапия.. Отново се налага да приемам болкоуспокояващи, за съжаление, но както се казва живота продължава! И това ще мине! Това е за сега като по - важна информация от мен. Ще чакам с нетърпение Скенера и Дай Боже, резултатите от него да са максимално добри и да няма засегнати други места, освен тези за които знам и които усещам! Пожелавам ви усмихнат ден! ❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.