Ще ми е нужна вашата подкрепа, отново!Здравейте, ангели!

Във вторник и сряда бяхме в Истанбул. Забавихме се с една седмица , защото чакахме да пристигнат лекарствата , на които минавам! 

Във вторник правих Пет скенер!

Но за съжаление резултатите не са толкова добри ,колкото на предния 😔. Има новопоявила се малка метастаза в аксиларен лимфен възел (подмишницата ) , само че сега е от десният край , старите бяха от ляво.

Както се досещате , лечението продължава ! На този етап ще започна новите хапчета , заедно с имунотерапия ,която ще бъде в двойна доза , така че ще ходя на 6 седмици , а не на 3 седмици както досега . Цената на хапчетата е по- голяма от очакваната . След 3 месеца ще има отново пет скенер , и ще се прецени какво ще се прави. Вариант ,които предложи проф. Йълдъз е да правя лъчетерапия сега , но все пак реши да пробваме с хапчетата на първо време. На края на месеца ще имат симпозиум на онколози от цяла Турция , на който ще се разгледа моят случай, и ако има друг вариант за лечение ще ме потърсят! Това смятам, че е много добре , защото ще се чуят мнения и препоръки от най- добрите лекари в страната, което е само в моя полза ! 

  Страничните ефекти от всичко ,през което минавам продължават , но тях ще ви ги спестя! Ще ми е нужна още позитивна енергия от вас ! Молете се за мен ! 

Все още имам от събраните средства до момента , но няма да са достатъчни за съжаление, за  да мога да продължа лечението там, а за нас е непосилно на 42 дни да даваме по около 15 000 лв!!!

Разбира се, че ще търся и други варианти , но на този етап е това! Знам, че на много от вас наистина им пука ,какво се случва с мен , за което ВИ БЛАГОДАРЯ ! 

АЗ ВЯРВАМ ,че ще се справя и с това ! ❤️


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели