Заедно за Вели срещу рака

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
2417 Дарители
119583.46 лв. дарени от 173398 лв.
Крайна дата
Край след 62 дни
Налична сума
13349.01 лв.
Велислава Георгиева Кирилова е организатор на кампанията
Край след 62 дни
Налична сума
13349.01 лв.

Увеличение на първоначалната оферта

24-ти април 2024

Здравейте, Ангели! За съжаление първоначално дадената оферта от болница Аджибадем Атакент, Истанбул не достига за лечението ми! Реално първоначално обявената сума вече е похарчена! От болницата ми изпратиха фактура с необходимите ми средства за предстоящото продължаващо лечение!

Те са на този етап допълнително още 49 764 лева или 25 520 евро!!!! Колкото и да се боря, рака продължава да се връща отново и отново! В понеделник съм на Пет скенер и тогава ще преценят и с какво ново лечение продължавам, но с 100% ще има отново и лъчетерапия. Защото знаем от предходни изследвания, че има новообразувания в гърда, лимфни възли и отново глава, но трябваше да завърша курса и направя ново изследване... Моля ви, не спирай те да ме подкрепяте! Без Вас, аз нямаше да съм тук сега! Без Вас, аз нямаше да мога да се лекувам там! А аз ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ! Искам да бъда майка, а можеби ако успея и победя и баба! Благодаря ви!!!!!!!!!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.