160.44 лв. дарени от 1884 лв.
  • Организатор елиана митова
  • Бенефициент Борис Лилиев Иванов
  • Създадена на 23-ти август 2023
  • Категория Деца и младежи
  • Крайна дата Край след 23 дни
  • Налична сума 160.44 лв.

Документи към Кампания


Здравните осигуровки на Борис Лилиев

Борис Лилиев  е на 31 години. Отраснал е в социален дом. Осиновяват го гърци, които обаче отказват да го вземат от дома под предлог, че са много възрастни.

Момчето завършва средно образование в село Чомаковци. Известно време живее в испанското семейство Кепа Билбао в град Билбао. Научава испански.  Връща се в България с намерение да се установи при приятели във Варна и да работи.

Зле е със здравето, не е плащал осигуровки. За да може да придобие личен лекар и да ползва медицинска помощ осигуровките трябва да бъдат покрити.

Документът, който прилагаме показва техния размер - 1 883. 46  лева. 

Разчитаме на платформата да набере средства в полза на Борис. След като придобие личен лекар той  ще се подложи на лечение за да премахне тежката кашлица, която има. Има и висок диоптър късогледство. Трябва да бъде прегледан и от очен лекар.

Бъдещето на този млад човек  зависи изцяло от  подобряването на здравното му състояние. Във Варна, където живее в момента, никой лекар не желае да го прегледа, защото не е осигурен

Подобрявайки здравното си състояние, Борис ще може и да си намери работа, и да се интегрира в обществото. 


160.44 лв. дарени от 1884 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
14.24 лв. преди 3 седмици
avatar
68.53 лв. преди 4 седмици
avatar
29 лв. преди 1 месец
avatar
48.67 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели