Живот за бебе Никола

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Живот за бебе Никола

572 Дарители
35070.99 лв. дарени от 45100 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Юлиан Ангелов
Бенефициент
Никола Бориславов Миладинов
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Юлиан Ангелов организира кампания за Никола Бориславов Миладинов
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте, скъпи Дарители!

Всичко започна когато нашето бебче беше на месец и половина. Изведнъж започна да вдига висока температура, която потдържаше в продължение на няколко дни. Това ни притесни и посетихме медицински специалист, който ни изписа антибиотик. След приема му имаше леко моментно облекчение в следствие на което отново нашето бебче започна да проявява същите симптоми от което се разтревожихме още повече. След което отново посетихме нашата лична педиатърка, която ни назначи изследвания за кръв и урина. От резултатите стана ясно,че нивото на хемоглобина на нашето слънчице е много нисък и се наложи да постъпим в болнично заведение. С постъпването ни веднага му поставиха катетър и в продължение на около седмица там му преливаха кръв и различни медикаменти посредством система. След изписването ни от болницата детенцето ни продължи с мъките и носенето на катетър. Половин месец след изписването ни, постъпихме за лечение в Пирогов. На втория ден от постъпването ни му направиха операция за отстраняване на задна уретрална клапа и му поставиха отново катетър. След което лечението ни там продължи в дълги и силно стресиращи за нас три седмици. След изписването ни обаче, нашето мъниче беше изписано с наличие на бактерия в урината. Беше ни назначено домашно лечение с антибиотик в продължение на седем дни, след което бактерията беше моментно изчезнала. Въпреки това обаче трябваше да продължим профилактично лечение с други медикаменти. След изминаването на нови две седмици отново пуснахме профилактични изследвания на урината от които се установи отново наличието на същата бактерия поради това отново се наложи да ни приемат в болница. Там в продължение на около седмица отново му бяха вливани лекарства бактерията отново бе временно изчезнала. След изписването ни процедурата отново продължи като предходния път с прием на лекарства за профилактика. По време на лечението в болницата бактерията изчезна но след около две седмици профилактично лечение бактерията отново се прояви. След това последно проявяване на въпросната бактерия ни назначиха да приемаме още някакво гръцко лекарство което е трудно достъпно. Въпреки трудното откриване на лекарството успяхме да намерим начин и да го закупим. За съжаление обаче и това въпросно лекарство не донесе резултат така продължиха нашите общи мъки с нашето бебче. В отчаяние с бащата на Никола решихме да се насочим към лечение в друга страна. От познати и приятели ни насочиха към лечение в Турция. Посредством тяхна помощ ние успяхме да усъществим контакт с туската болница " LIV HOSPITAL " и да ни запазят час за преглед. След консултация с турският специалист ни беше назначено скъпо струващо лечение. Отчаяни още повече се прибрахме в България с надежда да открием помощ за да можем да съберем необходимите за лечението средства.

Виж още
Новини
5-ти април 2023
Юлиан Ангелов организира кампания за Никола Бориславов Миладинов
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Живот за бебе Никола към кампания Живот за Мишо. Прехвърлена сума: 1011.31лв.
 
10-ти ноември 2022
Юлиан Ангелов организира кампания за Никола Бориславов Миладинов
Одобрено изплащане
Здравейте скъпи дарители, с ваша помощ и помощта на Павел Андреев и неговата платформа за набиране на средства във връзка с нашето бебче Никола Борисл...
35069.79 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.