Живот за Ники

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Живот за Ники

2955 Дарители
215343.71 лв. дарени от 250000 лв.
Организатор
Николай Колев
Крайна дата
Край след 30 дни
Налична сума
211600.26 лв.
Николай Колев е организатор на кампанията
Край след 30 дни
Налична сума
211600.26 лв.

"Докторе, ще живея ли?" .....мълчание.

- Не знам

Когато се стигне дотам, че зададеш този въпрос, то бавно осъзнаваш, че всичките ти мечти, цели, идеи са се слели в една единствена... да живееш.

Казвам се Николай Колев, на 28 години съм като преди дни чух тежките думи - "ти имаш рак".  В един миг осъзнах, че всички ежедневни дребни проблеми, болежки, препятствия и перипети не значат нищо, нямат значение. Единствената борба е тази за живот.

И това се случва за секунди, животът ти се преобръща за един момент, след като си чул ехото на страшните думи "Вие имате рак".

Диагноза, която не звучи реална, звучи като нещо, случващо се само другаде, в нечии друг свят. Но ето, че тази страшната дума "рак" се превръща в реалност. Именно това се случи с мен, когато разбрах, че болката, която изпитвам от няколко седмици в лявото рамо, се дължи на 15 (петнадесет) сантиметров тумор, придружен от разсейки в белия дроб.

Кошмар, способен да срине всекиго духом, но не и мен. Отказвам да се предам. Но за жалост, не мога да се справя сам, тъй като сумата нужна за моето лечение ще е непосилна за семейството ми Но отговорът на ужасния въпрос е ДА. Надежда има!

Според лекарите проблемът е лечим, но единствено на две места - Хамбург, Германия и клиника в Турция. За момента не разполагаме с конкретна оферта, но ориентировъчната първоначална сума се равнява на около 250 000 лева.

Виж още
Новини
11-ти май 2024
Николай Колев
Одобрено изплащане
След.пристигането ни в Хайделберг, където ще бъде и лечението ми, се наложи да отседнем в хотел, докато намерим някое място на което можем да се наста...
2156.76 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
4-ти май 2024
Николай Колев
Кратка новина
Здравейте, приятели. Кратка новина за състоянието на Ники - направена е биопсия. Операцията е минала фантастично и е взето голямо количество проби. В...
 
28-ми април 2024
Николай Колев
Никога не сваляйте усмивките от лицата си !
Здравейте, приятели. Никога не сваляйте усмивките от лицата си въпреки обстоятелствата. Идната седмица ще бъде седмица на изследвания, след кои...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.