ЗОВ за помощ и подкрепа

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

ЗОВ за помощ и подкрепа

49 Дарители
1652.61 лв. дарени от 100000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Джесика Атанасова
Бенефициент
Джесика Събева Атанасова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Джесика Атанасова организира кампания за Джесика Събева Атанасова
Приключила
Налична сума
0 лв.

                  СПЕШНО!!!

Здравейте мили и състрадателни хора с благородни сърца.

Казвам се Джесика Атанасова от гр. Пловдив и съм с диагноза Множествена склероза.

От много години съм с това заболяване и всеки ден се сблъсквам с трудностите и ограниченията, които всеки пристъп оставя след себе си. Болестта ме връхлетя като гръб от ясно небе, без никаква причина. Бях само на 16 години, когато след събуждане осъзнах, че не виждам с едното си око. Веднага отидох в очна клиника, където ми поставиха диагноза десностранен оптичен  неврит. За да разберат каква е причината за това ме препращаха на различни прегледи. Бях и  а невролог, който още като разбра за симптомите ми ми постави страшната и доскоро нелечима болест  Множествена склероза. Обясни ми, че с нея мога да живея 5 -10 год. и че няма лечение, освен проучващи лекарства, които могат да ти действат или не. От 1995 до 2023г получавам средно по 2,3 пристъпа на година - изтръпване и слабост на ръце, крака, залитане, световъртеж и други. 

След 27 години на борба с болестта и множество изпробвани скъпоструващи лекарства съм с доста повече натрупани дефицити. Единственото лекарство, което ми действаше що годе добре ми беше отнето, поради напреднала инвалидизация EDSS-6. Отхвърлена и отритната от здравната ни система, реших да търся алтернативни методи за лечение. Била съм по баячки, гледачки, билкари и какво ли не. Въпреки опитите ми да спра развитието на болестта тя тихом мълком прогресираше до степен да ползвам помощни средства, за да се предвижва . 

До преди две години успявах да се справя и да се обслужвам сама, без да ми е необходима чужда помощ, но в момента се чувствам слаба, отчаяна от здравната ни система и в безизходица, че няма лечение.

До преди известно време, когато разбрах за възможността да спира развитието на болестта благодарение на терапията HSCT, за да не се превърна в жив труп.Това ме обнадежди за нормален и пълноценен живот, без М.С.

Направих проучване, къде по света успешно се прилага и е с най-голяма оспеваемост, а и най-изгодна. Разбрах, че най-посещаваните клиники в света, през която в последните няколко години са преминали десетки българи. И въпреки , че е най-изгодна от всички тя е безбожно скъпа 50 000EURO,  непосилна за мен и моето семейство. Свързах се с тях и ми изпратиха дата за постъпване на 29.05.2023г., но преди това трябва да преведа сумата, която нямам. Лечението се състои в трансплантация на хемопоетични стволови клетки и агресивна химиотерапия.

Сама организирах кампании за набиране на средства в няколко платформи, но събраната до момента сума е нищожна.

Моля Ви от сърце да ме подкрепите за да бъда пълноценен човек и майка за детето си. Вече нямам сили да се боря и се влошавам с всеки изминал ден. Знам, че в тези времена е трудно за всички, но все пак Ви моля за помощ и подкрепа, защото нямам друга възможност да ги набавя, просто се надявам на чудо. Затова Ви моля помогнете ми според възможностите си. Дайте ми шанс за пълноценен живот.

Моля Ви, споделяйте моите постове, за да достигнат до повече хора, защото времето за набавяне на желаната сума за лечението ми, за нов живот е твърде кратко и аз няма да мога да се справя без Ваша помощ и подкрепа! 

Благодаря Ви от сърце!!!

Виж още
Новини
23-ти май 2023
Джесика Атанасова организира кампания за Джесика Събева Атанасова
Одобрено изплащане
Бихте ли ми превели дарените средства по дарителската банкова сметка искам да ги използвам по предназначение. Искрени благодарности на всички дарители...
1651.41 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.