Новини 13.12.23гСкъпи дарители, приятели! Наричам ви така, защото приятел в нужда се познава Благодарение на вашата милост и отзивчивост  успяхме да съберем необходимата сума по разходите за прегледа, изследванията и пътуването до Истанбул. Нещата се случват бързо, което ме навежда на мисълта, че сме поели в правилна посока.

Вече имаме оферта от клиника Дюнягьоз Атакой за трансплантацията на роговицата на дясно око, благодарение на нашата координаторка Елиф, която действа експедитивно, както и час за преглед на 16.01.2024г в 10 часа. Но това е само началото.

За да може Антим да се оперира, да му се присади роговица, за която писах, че е потъмняла, заради дегенерация са нужни 12000 евро (24000 лв.). Тъй-като лявото око е много слабо, той разчита на дясното, което до преди да се влоши виждаше на 30%. Затова сега се мъчим да го спасим, за да може поне да си върне предишното зрение. Затова ви призовавам още веднъж за помощ. Милостивото сърце е благословено сърце и то никога не оскъдява, но затова и Бог го дарява със Своята милост! Прилагам офертата от клиниката.


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели