Преглед в Турция на 29.01.2024 г.Новини от преглед в Дюнягьоз Истанбул.

СПЕШНО!

Мили хора, посетихме професор Алпер Агча, специалист по роговична трансплантация. Той потвърди диагнозата за силно изтъняване и помътняване, която изисква смяна, тъй-като цветната снимка е в лилаво, което показва необходимостта от трансплантация. Но се появи и друг проблем - кръвоизлив, като при това се превръща във фиброзна тъкан, захващаща се в ретината и има опасност от отлепване.

Професор Музалер, специалист по болести на ретината, препоръча спешна витректомия и трансплантация в една сесия до един месец най-късно.

Скъпи дарители, двете операции възлизат на 20000 евро без пътни и допълнителни такси. Да съберем тази сума е непосилно без ваша помощ. В противен случаи Антим ще загуби окото си, а другото е много слабо. Двете операции трябва да се извършат едновременно, тъй-като когато се направи само едната, се обезсмисля ефектът на другата.

Моля ви от сърце да ни помогнете. Предоставям двете оферти за операциите, докато ни издадат една обща и снимки от прегледите при двамата професори. В сметката на болницата са останали 1200 евро, които ще се прибавят към сумата за операциите.


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели