Помощ за Кали

Treatment, Medicine and Rehabilitation 0/0
Катерина Антонова is an organizer for a beneficiary Калояна Енчева Енчева
End after 38 days
Available amount
1244.58 EUR
Donors (Total number of donors: 517)

The amounts in the Donors section are with the deducted transaction fee. Find out more transaction fees.

Anonymous
39.13 EUR
4 days ago

Anonymous
58.83 EUR
1 week ago

Воля и вяра. Висшите цели, благородните дела, любовта към хората, благодарността за всеки миг, че човек е тук лекува болката и болестите. Котаго човек вярва, че ще се излекува, че ще стопи туморите и ще може да изпълни добрите дела, които е намислил не може да бъде сломен. Да си казва непрекъснато, че се подобрява и да го вярва.Човек получава точно толкова колкото може да понесе. Човек бива изпитван, за да израсне душата му. Когато човек вярвя и се бори и не допуска и грам съмнение , вселената му помага. Когато човек подходи към проблемите с презумпция, че винаги има решение, ще се разреши проблема.Вместо усещането, че човек е преуморен, победен и разбит ще започне да се чувства смел, способен и изпълнен с надежда. Няма съдба и обстоятелства, които да попречат на неудържимата сила на човешкия дух. Човек когато вярва, че почва да се чувства добре, ще започне да се чувства по-добре, когато започне да вярва, че ракът не може да го сломи, туморите ще започната да изчезват. Единствено да вярва безотказно и да не губи дисциплина, но и тази дисциплина да не го потиска прекалено, да я прави с желание.Човек е важно да се фокусира върху днешния ден, да не мисли негативно за миналото и бъдещето. Единствино позитивно може да мисли за миналото и бъдещето. Дори и пътя от 1000 мили започва с една малка стъпка. Във всеки един момент човек може да създаде нова реалност. Една реалност, в която болестта се изпарява. Дълбокото дишане сутрин особенно сред прирадата помага. Помагат и книгите Победа на ума над медицината и подсъзнанието може всичко, които са точно в тази посока и са много полезни. Помагат много и таблиците на съзнанието от книгата "мощ срещу сила", в които може да се види кои емоции какви честоти и вибрации предизвикват на тялото, което се отразява на болестите. Вяра и борба и нещата ще се оправят. 5 и 55 епизод на поредицата "скритата реалност" в Youtube ще са от полза. Книги като винаги има решение, покана за радост, емоционална пластичност, книга на радоста, изцеление от страха дават настроение, вяра и сили.

Anonymous
95.98 EUR
1 week ago

Anonymous
58.83 EUR
2 weeks ago

Констанца Иванова
19.51 EUR
2 weeks ago

Възстановена сума по желание на дарителя
0 EUR
2 weeks ago

Anonymous
14.52 EUR
2 weeks ago

Zdrave

Anonymous
68.68 EUR
2 weeks ago

Anonymous
39.13 EUR
2 weeks ago

Anonymous
7.63 EUR
3 weeks ago

Anonymous
68.67 EUR
3 weeks ago

Воля и вяра в доброто, на всеки му се случваточно толкова, колкото може да понесе и да пребори, за да израснал и намери своя път да подобри света. Постоянно да вярва, че туморите изчезват и не могат да я победят - книга "Победа на ума над медицината" и др. помагат много

Anonymous
36.18 EUR
1 month ago

Воля и вяра. Момичето трябва непрекъснато да си представя, че тумора изчезава, да е убедена, за да се стопи. Да си казва непрекъснато, че се подобрява и да го вярва. Книгите Победа на ума над медицината и подсъзнанието може всичко са точно в тази посока много полезни. Помагат много и таблиците на съзнанието от книгата "мощ срещу сила", в които може да се види кои емоции какви честоти и вибрации предизвикват на тялото, което се отразява на болестите. Вяра и борба и нещата ще се оправят. 5 и 55 епизод на поредицата "скритата реалност" в Youtube ще са от полза. Книги като винаги има решение, покана за радост, емоционална пластичност, книга на радоста, изцеление от страха дават настроение, вяра и сили.

Anonymous
34.21 EUR
1 month ago

Anonymous
34.21 EUR
1 month ago

Anonymous
19.45 EUR
1 month ago

Anonymous
4.69 EUR
1 month ago

Трансфер на средства от кампания ПоДари бъдеще на Цвети към кампания Помощ за Кали
2500 EUR
1 month ago

Anonymous
37.16 EUR
1 month ago

Воля и вяра в борбата . Епизоди 5, 55,56,57, 34 и 37,33,61 и 62, 64,66,67 от "Скритата реалност" в Youtube, както и книги като "Мощ срещу сила" (Таблиците от нея са достатъчни), покана за радост, винаги има решение, победа на ума на медицината, подсъзнанието може всичко, емоционална пластичност, книга на радоста, изцеление от страха са безценни и дават вяра и сили, особенно ако се четат успоредно поне 2-3 от тях. Помагат много и таблиците на съзнанието от книгата "мощ срещу сила", в които може да се види кои емоции какви честоти и вибрации предизвикват на тялото, което се отразява на болестите

Anonymous
39.12 EUR
1 month ago

Anonymous
48.81 EUR
1 month ago

Anonymous
48.98 EUR
1 month ago

Anonymous
68.67 EUR
1 month ago

Воля и вяра. Момичето трябва непрекъснато да си представя, че тумора изчезава, да е убедена, за да се стопи. Да си казва непрекъснато, че се подобрява и да го вярва. Книгите Победа на ума над медицината и подсъзнанието може всичко са точно в тази посока много полезни. Помагат много и таблиците на съзнанието от книгата "мощ срещу сила", в които може да се види кои емоции какви честоти и вибрации предизвикват на тялото, което се отразява на болестите. Вяра и борба и нещата ще се оправят. 5 и 55 епизод на скритата реалност в Youtube ще са от полза .Книги като покана за радост, винаги има решение, емоционална пластичност, книга на радоста, изцеление от страха дават настроение, вяра и сили.

Russo Rusev
19.49 EUR
1 month ago

🙏

Anonymous
24.34 EUR
1 month ago

Георги Увалиев
24.32 EUR
1 month ago

Anonymous
25.1 EUR
1 month ago

Anonymous
39.13 EUR
1 month ago

Anonymous
19.15 BGN
1 month ago

Ева фергова
97.77 BGN
1 month ago

Бог да е с теб, дете !

Гергана Димова
97.92 BGN
1 month ago

Повече светли и радостни дни да имаш, хлапе. ♥️

Петя Маринова
48.75 BGN
1 month ago

Ралица Александрова
9.35 BGN
1 month ago

Strict rules for paying out the donated funds

The PavelAndreev.BG platform has clearly defined rules for paying out donated funds for medical campaigns. They guarantee that all funds will be used for the respective treatment and related costs. All documents used for payment can be found in the News section.

It's easy to donate

6 easy ways to make your donation - bank card, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

View report

In the News section you will find information from the initiators of the campaigns.

Trusted platform

PavelAndreev.BG is the safest platform to organize your next campaign.