ЧЗВ

Често Задавани Въпроси


1. Пълна информация за платформата PavelAndreev.BG

Платформата PavelAndreev.BG е изцяло благотворителен проект. Уебсайтът е създаден с цел да помага на хора в нужда.

В платформата можете да откриете два вида каузи - финансови и нефинансови. Финансовите каузи целят да подкрепят определена личност или организация с пари или със събраната сума да се закупят неща от първа нужда. Нефинансовите каузи за дадена личност целят набиране на материални блага в полза на човек или организация в нужда.

В секция "Истории" можете да откриете историите на нашите каузи - как са приключили (успешно или неуспешно), какво се е случило след като сме дарили. В секция "Публикации" можете да откриете много полезни статии за набирането на средства, краудфъндинга и информация как вашите каузи да са по-успешни.

2. Как работи платформата PavelAndreev.BG и как става даряването?

Дарителство за финансова кампания: - онлайн чрез виртуалния пос терминал или платформата на Paypal, а след това парите се предоставят на получателя, за който е създадена каузата - като се свържете с мен чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите. - лична среща на място с мен

Дарителство за нефинансова кампания: - като се свържете с мен чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите. - лична среща на място с мен

Не се изисква регистрация, за да направите финансово или нефинансово дарение в платформата PavelAndreev.BG

В платформата PavelAndreev.BG даренията могат да бъдат както анонимни, така и публични. Това избирате вие! Това се отнася и за финансовите, и за нефинансовите кампании.

Дарения могат да се правят с всички карти, които се поддържат от Stripe. Ако сте собственик на друг вид карта и желаете да дарите, се свържете с мен чрез официалните му профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.

Даренията през платформата са напълно сигурни. Работя с банка Алианц и виртуалния пос терминал на Stripe, които гарантират сигурност на плащанията.

Всяка една от кампаниите е лично проверена от мен.След края на всяка кампания публикувам пост в секция "Исотрии", за да има информираност какво се случва в края на всяка кампания, къде отиват средствата, показва се списък с даренията и при желание от някои от дарителите може да му се изпрати по-подробна и пълна информация лично на него.

Всяка кампания има начало и край. Възможно е дадена кампания да бъде прекратена, ако чрез други канали сумата вече е събрана. След края на кампанията средствата се теглят и се предават на получателя на ръка или по банков път. В края на кампанията се публикува подробен пост в секция "Истории", където се описва какво е развитието на кампанията и се показва подробен списък с финансовата информация и поток. При голям интерес от дарител, може да му бъде изпратена по-подробна справка. Нека се свърже чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.

Ако дадена кампания/кауза приключи неуспешно, финансовите средства се предават на получателя. Ако той не пожелае да ги получи или няма нужда от тях - получава възможност по негово желание да ги пренасочи към друга кампания. Ако не може да избере кампания - аз избирам кампания/кампании по спешност и пренасочвам средствата. В края на кампанията/каузата се публикува пост в секция "Истории", където се дава пълен отчет.

Платформата PavelAndreev.BG и аз като нейн създател НЕ ЗАДЪРЖАМ НИКАКЪВ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПРОЦЕНТ от направените дарения за издръжка и поддръжка. Всеки дарител по време на дарението си получава възможност да остави малък процент от сумата в полза на платформата. Този акт е доброволен и незадължителен. Тоест - ако не желаете да подкрепите финансово платформата, отбелязвате 0% и дарението ви отива изцяло към бенефициента. Единствените удръжки от събраната сума дарена за бенефициента са за такси за банкови преводи. Те са според условията на виртуалния ПОС терминал на Stripe.

3. Как да стартирам кампания/кауза?

Кампания или кауза (могат да се ползват и двата термина) се създава с цел набиране на финансови или материални средства за дадена личност или организация. Създавайки кампания/кауза вие можете да набирате средства за вас или за близък човек.

Платформата PavelAndreev.BG не работи както стандартните платформи за набиране на средства. Тук има важно условие - вашата кампания/кауза може да бъде стартирана само от мен като създател на платформата. Това е така, защото ВСЯКА кампания/кауза е лично проверена от мен и аз се боря за ВАШАТА кампания/кауза лично. За да стартирате кампания/кауза използвайте секцията "Стартирай Кампания" или се свържете директно с мен чрез официалните ми Facebook и Instagram профили. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.

Единственото нещо, което се иска от Вас е наистина да сте с реална и истинска кампания/кауза и да се свържете с мен чрез секция "Стартирай Кампания" или чрез Facebook и Instagram профилите.

Да, трябва да предоставите документи. Лично аз проверявам всяка от заявките за стартиране на кампании/каузи. Например: когато става въпрос за кампании/каузи за лечение на определена личност, вие трябва да изпратите пълна документация доказваща нуждата от тези средства и как ще бъдат изразходвани. Документите ще бъдат прегледани от специалисти в сферата с цел да бъде потвърдена и проверена кампанията и да се избегнат злоупотреби.

4. Други въпроси

Както вече сте прочели - платформата PavelAndreev.BG се финансира и издържа единствено от мен като нейн създател и не задържам задължителен процент от даренията за това. Ако сте решили да подкрепите платформата, се свържете с мен чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram, за да решите съвместно как. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите. Също така вашата подкрепа може да изразите като оставите малък процент от дарението си полза на платформата. Тази опция излиза във виртуалния пос терминал по време на плащането. Благодаря Ви!