ЧЗВ

Често Задавани Въпроси


1. Пълна информация за платформата PavelAndreev.BG

Платформата PavelAndreev.BG е изцяло благотворителен проект. Уебсайтът е създаден с цел да помага на хора в нужда.

В платформата можете да откриете два вида каузи - финансови и нефинансови. Финансовите каузи целят да подкрепят определена личност или организация с пари или със събраната сума да се закупят неща от първа нужда. Нефинансовите каузи за дадена личност целят набиране на материални блага в полза на човек или организация в нужда.

В секция "Истории" можете да откриете историите на нашите каузи - как са приключили (успешно или неуспешно), какво се е случило след като сме дарили. В секция "Публикации" можете да откриете много полезни статии за набирането на средства, краудфъндинга и информация как вашите каузи да са по-успешни.

2. Как работи платформата PavelAndreev.BG и как става даряването?

Дарителство за финансова кампания: - онлайн чрез платформата на Paypal - дарявате по благотворителен профил на Павел Андреев, а след това парите се теглят и предоставят на получателя, за който е създадена каузата - като се свържете с мен чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите. - лична среща на място с мен

Дарителство за нефинансова кампания: - като се свържете с мен чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите. - лична среща на място с мен

Не се изисква регистрация, за да направите финансово или нефинансово дарение в платформата PavelAndreev.BG

В платформата PavelAndreev.BG даренията могат да бъдат както анонимни, така и публични. Това избирате вие! Това се отнася и за финансовите, и за нефинансовите кампании.

Ако дарявате чрез Paypal, можете да ползвате MasterCard, Discover, VISA, American Express, Diners. Ако сте собственик на друг вид карта и желаете да дарите, се свържете с мен чрез официалните му профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.

Даренията през платформата са напълно сигурни. Работя с банка ДСК и Paypal, които гарантират сигурност на плащанията.

Всяка една от кампаниите е лично проверена от мен.След края на всяка кампания публикувам пост в секция "Исотрии", за да има информираност какво се случва в края на всяка кампания, къде отиват средствата, показва се списък с даренията и при желание от някои от дарителите може да му се изпрати по-подробна и пълна информация лично на него.

Всяка кампания има начало и край. Възможно е дадена кампания да бъде прекратена, ако чрез други канали сумата вече е събрана. След края на кампанията средствата се теглят и се предават на получателя на ръка или по банков път. В края на кампанията се публикува подробен пост в секция "Истории", където се описва какво е развитието на кампанията и се показва подробен списък с финансовата информация и поток. При голям интерес от дарител, може да му бъде изпратена по-подробна справка. Нека се свърже чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.

Ако дадена кампания/кауза приключи неуспешно, финансовите средства се предават на получателя. Ако той не пожелае да ги получи или няма нужда от тях - получава възможност по негово желание да ги пренасочи към друга кампания. Ако не може да избере кампания - аз избирам кампания/кампании по спешност и пренасочвам средствата. В края на кампанията/каузата се публикува пост в секция "Истории", където се дава пълен отчет.

Платформата PavelAndreev.BG и аз като нейн създател НЕ ЗАДЪРЖАМ НИКАКЪВ ПРОЦЕНТ от направените дарения за издръжка, печалба, поддръжка. Платформата е изцяло финансирана и поддържана от мен - както финансово, така и с труд, време. Средствата нужни за поддръжка на платформата - време за кампаниите/каузите, гориво и разходи за срещи, средства за поддръжка на сайт, домейн, реклама, линкбилдинг, съдържание и т.н. са изцяло за моя сметка и не се финансирам чрез постъпилите средства от дарители.

3. Как да стартирам кампания/кауза?

Кампания или кауза (могат да се ползват и двата термина) се създава с цел набиране на финансови или материални средства за дадена личност или организация. Създавайки кампания/кауза вие можете да набирате средства за вас или за близък човек.

Платформата PavelAndreev.BG не работи както стандартните платформи за набиране на средства. Тук има важно условие - вашата кампания/кауза може да бъде стартирана само от мен като създател на платформата. Това е така, защото ВСЯКА кампания/кауза е лично проверена от мен и аз се боря за ВАШАТА кампания/кауза лично. За да стартирате кампания/кауза използвайте секцията "Стартирай Кампания" или се свържете директно с мен чрез официалните ми Facebook и Instagram профили. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.

Единственото нещо, което се иска от Вас е наистина да сте с реална и истинска кампания/кауза и да се свържете с мен чрез секция "Стартирай Кампания" или чрез Facebook и Instagram профилите.

Да, трябва да предоставите документи. Лично аз проверявам всяка от заявките за стартиране на кампании/каузи. Например: когато става въпрос за кампании/каузи за лечение на определена личност, вие трябва да изпратите пълна документация доказваща нуждата от тези средства и как ще бъдат изразходвани. Документите ще бъдат прегледани от специалисти в сферата с цел да бъде потвърдена и проверена кампанията и да се избегнат злоупотреби.

4. Други въпроси

Както вече сте прочели - платформата PavelAndreev.BG се финансира и издържа единствено от мен като нейн създател и не задържам % от даренията за това. Ако сте решили да подкрепите платформата, се свържете с мен чрез официалните ми профили във Facebook и Instagram, за да решите съвместно как. Можете да ги откриете в менюто на сайта - връзките водят директно на профилите.