Прозрачни правила за транзакционните такси, високо доверие към платформата

От всяко дарение за кампанията се спада малка транзакционна такса. Цялата останала сума отива за кампанията. По-долу ще прочетете какво е транзакционна такса и как работи.

Стартирай кампания

Какво е транзакционна такса?

Сигурното приемане на дарения е топ приоритет за нас. Ето защо ние си партнираме само и единствено с водещите в световен мащаб платежни процесори - Stripe и PayPal, за да получим вашите дарения. Транзакционната такса се спада автоматично от Stripe и PayPal от дарението за кампанията и служи, за да можем да приемаме сигурно вашите дарения, данните на банковата ви карта да са защитени и да предложим множество разплащателни методи. (карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut)

Всеки дарител има избор дали да подкрепи - PavelAndreev.BG

За нас е най-важно да предоставим прозрачен и лесен начин да направите дарение за желаната от вас кауза. Ето защо сме избрали при дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut всеки дарител да има възможност да подкрепи нашата мисия в размер по желание и отделно от дарението за кампанията. Сумата, с която ни подкрепяте ни дава възможност да поддържаме платформата, да я развиваме, да интегрираме новости, да имаме постоянен къстъмър съпорт.

Всичко, от което се нуждаете е тук

Стартирайте своята кампания за набиране на средства за лечение на ваш близък или за реализиране на социална кауза сега.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!