Gorlami

Регистриран
28 Jun 2023
2
0
1
Здравейте,

TL;DR:
Не са открити алергии, но все пак ми помагат лекартсва за такива.
Ще дам малко повече история за да мога да получа малко по-точен съвет.


Първо поздравления за форума и всички ресурси, които публикувате!

Ще започна с малко история за себе си. Преди около 10 години се сдобих с хроничен синузит, който беше отключен със серия от настинки в продължение на години, като капака беше, когато бях изложен на силен вятър с минусови температури в Дания, разбира се бях без шапка и след това синузитът остана с мен до днес.

2016 година се преместих във Варна по работа, където започнаха и проблеми със симптоми на алергия. Бях наел апартамент голям за един обитател и ползвах една от стаите като "склад". След 2 години престой в апартамента имах гости, за които трябваше да оправя тази стая "склад" като трябваше да направа спалня и тогава при разместването открих зад стар гардероб, че има доста мухъл. Преместих се след месец, но вече бях живял там 2 години без да знам. И така лека по лека се започна. Разликата в синузита беше, че имам болки в синусите като се възпали с един странен дъх на "възпалено", но в останалото време просто ми беше запушен носа.

След този престой във Варна започнаха други симптоми.

Гъдел в носа придружен с кихане, зачервяване и сърбеж около очите, който с времето направо си боли. Забелязах, че всичко това има пик при смяна на сезоните и особено при цъфтеж на липите. Откакто се прибрах в София 2020г. забелязвам, че е същото и с пухчетата.

Проблем обаче, е че посетих алерголог, които ми беше казано, че е един от най-добрите още докато бях във Варна, разбира се цената също беше доста добра. Написах проблем горе, защото не откриха да съм алергичен към нищо от това което се съмнявах. Прах, полени, лекартсва и още много други неща. Всичко излезе отрицателно, но все пак алерголожката ми изписа - Aerinaze. Тези хапчета още от първия прием имаха ефект оше на петата минута. Можех да дишам!

Искам да попитам при така развилите се осбтоятелства да посетя ли отново алерголог или трябва да се обърна към друг специалист?

Благодаря предварително за отделеното време!
Извинете за дължината на текста!
 

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Във Варна е много добра алерголожката - от опит знам. Но проблемът ти е замърсен организъм. Трябва да се почисти. Особено лимфната система.
 
  • Like
Reactions: Gorlami

Gorlami

Регистриран
28 Jun 2023
2
0
1
Във Варна е много добра алерголожката - от опит знам. Но проблемът ти е замърсен организъм. Трябва да се почисти. Особено лимфната система.
Това как и къде се прави?
Тоест трябва ли да се обърна към специалист и какъв би бил?

Благодаря предварително!
 

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Здравейте Алопатичната медицина няма такива специалисти. Има хирургия и алопатична медицина, която лекува с хапчета, да ви е по-ясно. Всеки човек е толкова замърсен вътре, че това оказва влияние на здравето му и реакцията са най-различни болести, които тази медицина не знае да лекува. Всеки човек, който няма хигиена на хранене, съдържа в червата си поне 5 кг слуз, кални маси, токсични отпадъци и т.н., а това отравя целият организъм на човека. Цялата кръвоносна система, кръвта, лимфна система е замърсена и се е превърнала в слуз, която не може да излезе навън и при излизане получаваме такива симптоми, като: алергия, запушен нос, синузит, бронхит, възпаление на слизистата в носоглътката, сливиците, ..и т.н. температурата се повишава, за да се втечни тази злуз и да излезе по-лесно навън.... но лекарите дават хапчета, за да се прекрати този процес и замърсяването продължава.
Първо, трябва да се предприемат действия за да се изчистят червата от тази слуз и токсини. Това не е бърз процес. Как се прави, можеш да прочетеш книгана на Арнолд Ерет "Безслузестата диета", написана оке 1906 г, ако не се лъжа и издадена 1914г Качил съм я тук в темата за алтернативната медицина. После прочети "Ендоекология на здравето" и после, "Как да се излекуваме от всички болести и да бъдем здрави" 1-ва част. Втората още не съм почнал.... Тези книги не са големи, но ако ги прочетеш, животът ти ще се промени, ще премахнеш всичко не нужно от организма си, даже килограмите, ще се подмладиш, ще върнеш здравето си, даже ще се излекуваш от почти всички болести, включително и рак, ако си имал някакви скрити наченки, които лекарите засичат...мога да пиша доста по темата за рака, но имам книга преведена и качена тук, прочети я и нея, тя е къса...
П.П. за да не търсиш, ето от тук можеш да ги свалиш Библиотека – ARNO.BG
П.П 2 всичко това, което е написано, съм го направил за себе си!
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Gorlami