Диан Колев

Регистриран
3 Jan 2023
1
0
1
Здравейте! Интересува ме диагностика и откриване на рак на дебелото черво, също така ако е унаследен от първа линия възможно ли е да се появят симптоми преди 40 годишна възраст благодаря предварително!
 

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Здравейте, @Диан Колев ! Прочетете тази подробна статия по темата-
 

Sabina

Регистриран
3 Jan 2023
1
1
1
Здравейте! Минах по този път и ако мога да съм Ви полезна с нещо може да се свържете с мен ! Иначе на въпроса Ви- откриха ми го с колоноскопия.....по-точно с нея потвърдиха съмненията.Хирургът само с напипване усети проблема!
 
  • Haha
Reactions: vstov

Mario

Регистриран
3 Jan 2023
1
0
1
Здравейте,
по принцип рак на дебелото черво се открива с колоноскопия! Прието е, че след 40 год задължително трябва да си правите профилактични прегледи! Ако в рода Ви е имало рак свалете границата за начало на профилактичните прегледи на 30 год. Възможно е и има такива случаи!
 

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Абсолютни глупости, за генно унаследяване! Лекарски трикове и мушангии! Много хора и понятие си нямат какво е това нещо - рак, как се диагностицира, от какво се появява, как се лекува ит.н., а за грешни диагнози, които възлизат на над 40% и да не говорим.
 

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
от как в Бургас направиха нова болница Сърце и мозък, случаите на спешна операция на сърцето се увеличиха 10 пъти...какво ви говори това?! Кардиолозите взимат пари от болницата и пращат там уж болните, а там ги довършват...после, като отидат в София и лекарите ги питат кой идиот им направи операцията и за какво....така де