Maria Ea

Регистриран
19 Jan 2023
1
0
1
Здравейте!
Как лекувате екзема? Появява се с настъпването на есенно-зимния сезон. На пролет отзвучава с хубавото време. Засяга стъпалата и дланите на ръцете. Кисна в бял равнец и мажа с олио от жълт кантарион, също мехлем от змийско мляко.
😢
 
Last edited by a moderator:

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
Ето една история, възможно да ви помогне. Един човек имал червени петна по лицето, които излизали с появата на слънцето, през лятото и есента към зимата изчезвали. Така се повтаряло от как се помнил. Алерголозите били безпомощни. И ето, при поредният алерголог, той го помолил да разкаже, кога са се появили петната и още един куп въпроси. От разказаното станало ясно, че когато е бил дете, с родителите си са ходили на ескурзия до италия и там, в някой град, на площата се е загубил. Било лято, слънцето светеше, било много топло. Детето се е уплошило, плакало и т.н. Всичко приключи добре, намериха го, но от тогава, всяко лято са му излизали червени петна. Лечението било много просто. Всичко това е на психологична основа и трябваше само големият вече, пораснал мъж, да си каже, сам на себе си, че вече не е дете и няма ништо страшно, че вече не може да се случи със него това нещо, че е пораснал и няма да се загуби... да-да, това нещо за винаги премахна проблема му....
 

Виктория Николаева

Регистриран
20 Jan 2023
1
0
1
Здравейте! Аз третирам екзема с крем змийска мас, нежен гел за измиване,също така ми направиха детоксикация на организма..