PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
Здравейте, скъпи Дарители!
Въпреки, че най-голямата платформа за организиране на благотворителни кампании PavelAndreev.BG е активна и работи от близо година (към датата на пускане на този пост), доста хора все още се притесняват да даряват и като цяло има недоверие към онлайн платформите.

Ето защо, в тази тема ще публикувам месец за месец финансов отчет по кампании, за да е ясно какви са постъпленията в тях. Платформата бе обновена преди известно време и когато влезете в дадената кампания (ще има линк свързан с името на кампанията) ще можете да видите как са похарчени средствата. Ако няма отчет за похарчените пари, то значи все още бенефициента не е изискал плащания и по някаква причина се забавя изразходването на даренията. Това НЕ означава, че средствата са изчезнали! Те са си в кампанията и са достъпните за бенефициента по всяко време!

Ако имате въпроси по конкретни кампании, задайте ги към мен, за да направя проверка и да върна точен отговор!

Важно!: Моля, да се има предвид, че е възможно да има малки разминавания в сумите, тъй като се случва хора да си изискат даренията по някаква причина или предявяват "диспути" към Фондацията и понякога се налага да връщаме дарения. Както знаете нашата политика е да сме в добри отношение с всеки дарител и реагираме положително на всяко запитване.
 
Last edited: