Status
Not open for further replies.

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg
Здравейте!
Както всяко културно общество, така и нашето ще си има правила, за да може да бъде максимално полезно за всички и да се получи приятно място за дискусии на здравна тематика и на тематика “благотворителност”.

Моля, спазвайте правилата. Ваше задължение е да се запознаете с тях подробно.

Правила на форума​

1. Публикуване на теми​

Всяка тема трябва да бъде публикувана в правилния раздел. Преди публикуването на темите, разгледайте подробно всички раздели, за да откриете най-подходящия. Също, преди да публикувате тема е добре да използвате Търсячката, за да проверите, дали подобна тема не е вече пусната и дискутирана. Ако има дублиране на теми, то Вашата ще бъде изтрита и ще бъдете препратени към вече съществуващата, от която ще можете да получите информация или да зададете въпрос.

2. Взаимоотношения между потребителите​

Няма да се толерира грубо отношение и остър тон между потребителите. Форума НЕ Е място за обиди и нападка, а място за взаимопомощ. Ако за Вас даден въпрос е лесен и знаете отговора, то за друг потребител не е. Помогнете му! Потребители, които не спазват добър, приветлив и позитивен тон ще бъдат премахвани от форума без предупреждение.

3. Публикуване на съдържание​

Забранява се публикуването на порнографско съдържание, на линкове към Ваши сайтове с цел реклама. Това правило важи освен за темите и за Вашите аватари и подписи. Форума не е място за безплатна лична реклама. Позволява се споделяне на външни препратки, когато са в полза на темата.
Заглавието на темите Ви трябва да бъде ясно, точно и описващо казуса.
Задължително се пише на кирилица.
Съдържанието, което публикувате в темите под формата на мнения, трябва да бъде ясно и в полза на дискусията. Не се толерира безразборно и безсмислено коментиране на теми с цел трупане на брой мнение без стойност.

4. Административни роли във форума​

Във форума има администратори, към които можете да се обърнете с всякакви въпроси директно. Това са @PavelAndreev и @alexkuzmov
Те отговарят за цялостното поддържане на форума и могат да ви помогнат за всичко.

5. Предложения свързани с форума​

Ако искате да предложите каквото и да е около форума и платформата ни за организиране на благотворителни кампании, то можете да го направите:
- тук за благотворителната платформа
- тук за здравния форум

Дата на последно обновяване на правилата 03.09.22.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.