Ася Петрова

Регистриран
30 Dec 2022
1
0
1
Здравейте, нашето бебе е на 21 дена и от няколко нощи не спи, искам да попитам нормално ли е? Възможно ли е яденето да й е малко ( тя е изцяло на кърма ). Понякога яде на три часа, понякога на два часа. Опитвам се да я задържа да изкара три часа, ама започва един рев и не става и си й давам да яде, но не го изяжда ( давам й по 90 мл. ) А за спането през нощта става трудно ( яла е, преобута е и пак плаче, и не иска да заспи ), давам чай и капки за колики също. Пред деня спи ( отвреме навреме има бодърстване). Стане ли 00:00 започва будуването и плаченето, заспива чак към 5 сутринта. Какво да направя, за да си спи през нощта?
 

Simona Borislavova

Регистриран
30 Dec 2022
1
0
1
Бебето Ви е с обърнати ден и нощ. През деня пробвайте да държите будна за някакви минути. Проверете си спрямо възрастта колкото трябва да са те. През нощта никакви песнички, играчки и т.н. Храните на приглушена светлина и приспивате. Ще е трудно, но с постоянство ще стане. Успех!
 

Stefania

Регистриран
30 Dec 2022
1
0
1
Най-вероятно я мъчат колики затова не спинка , и ние сме минали през такъв период, мислехме че е гладна и дори я прехранвах, но всичко беше заради коликите , след няколко дни или седмици ще започне друг режим, малките бебеца са на периоди и често сменят режима. Знам че е трудно , но отминава лека по лека с времето.