guest23

Регистриран
5 Oct 2022
1
0
1
Родих сина си преди 9 месеца, имах разкъсване от втора степен и шевове, в началото бях добре, след това имах полов акт 5 седмици след бебето и след това се изкъпах (включително вагината ми, което знам, че може да промени PH баланса, което води до BV) и тогава започнах да усещам нещо, което може да се опише само като усещане за мехурчета във влагалището ми.
Освен това имам много повече секрети, които могат да бъдат воднисти, но също и бучки. Ходих на лекари много пъти и ме изследваха за млечница, цистит, бактериална вагиноза , полово предавани болести и т.н. и всички бяха отрицателни (въпреки че ми дадоха и взех лекарства за цистит и бактериална вагиноза, преди резултатите да са готови). Излишният секрет също ми разранява вагината.
Усещането за балон има тенденция да се влошава, когато уринирам и точно преди менструацията ми да настъпи, а понякога кървя малко след секс (не съм сигурен дали това е свързано).
Мислех, че може да е бактериална вагиноза, така получих лекарството за нея, но тампоните се оказаха отрицателни два пъти (въпреки че съм чела, че може да е трудно за диагностициране и лечение), така че все още не съм сигурен дали е така. Така или иначе отчаяно искам да се отърва от това усещане за мехур и всички лекари, които съм посещавал, изглежда не знаят за какво говоря, така че ако някой друг е изпитвал това усещане за мехур, ще бъде страхотно да чуем от вас.
 
Last edited by a moderator:

Karina

Регистриран
5 Oct 2022
1
0
1
Аз също страдам от усещането за мехурчета, така че тествах моето PH, което беше нормално. Сложих Balance Active gel и тествах отново днес, PH е около 5. Тази вечер ще използвам отново BA gel и се надявам, че PH трябва да е нормално утре. Надявам се, открих този гел едва миналия месец след години на повтарящи се пристъпи на това проклятие. Надявам се, че това е отговорът на всичките ми молитви, тъй като ми е много трудно да понасям таблетките метронидазол, което е донякъде проблем, като се има предвид, че получавам това практически всеки месец!
 

Elis H.

Регистриран
5 Oct 2022
2
0
1
Не вярвам, че това е проблем с ph или bv. Това е нещо друго, но за съжаление д-рът, който най-накрая го разбра за мен толкова отдавна, го няма никъде в старите ми записи. За съжаление започвам от нулата, боря се и споря с тези проклети лекари, които се опитват да кажат, че е нормално за мен. Е, НЕ Е!!!!! И сега, когато най-накрая спрях да кървя, НАСТОЯВАХ за вагинална култура вместо ДРУГА култура на урина. Направиха ми цистоскопия (много болезнено) и компютърна томография... всичко не показа нищо... добре, че най-малкото това означава, че няма рак на пикочния мехур или камъни в бъбреците. Те са изключени. Въпреки това беше разочароващо и не приемам „нормално“ като отговор... ще ви държа в течение веднага щом резултатите от вагиналната култура пристигнат.