Диана Колева

Регистриран
8 Jan 2023
1
0
1
Здравейте в момента съм на гости при сина си в Дания.
Проблема е,че постоянно е хремав и има кашлица.Има и храчки..
😔

/Скоро прекара и пневмония./
Става въпрос за задна хрема.Молбата ми е ако някой може да ми даде съвет,какво мога да направя за него тук,преди да съм се прибрала в България.
Благодаря.
 

Александър Огнянов

Регистриран
8 Jan 2023
1
1
1
Дали няма вариант да е непоносимост към млечни (казеин). Аз бях с постоянна хрема и хроничен синузит. Имах чести настинки с жестоки хреми, заради които отлепих частично ретини. Тялото ми постоянно отделяше слуз. Спрях всичко, което имаше и следи от мляко и нещата драстично се подобриха. От 6 години почти не се сещам за хрема, но хапна ли 1 млечен шоколадов бонбон, гърлото ми веднага реагира.
Климата не влияе ако няма вътрешна причина.
 
  • Like
Reactions: vstov

Мирела Михайлова

Регистриран
8 Jan 2023
1
0
1
Може да е алергична кашлица и хрема.
Да си направи кръвни изследвания и проба от нос и гърло.
Аз минах през това и ми отне една година с постоянна лека температура , за която казваха, че не е температура.
 

vstov

Регистриран
2 Oct 2022
64
9
8
няма нищо странно в това, просто организма иска да се изчисти от гной, който е в бронхите и белият дроб! не пречете на организма да се пречиства! Може да му помогне, като мине изцяло на растителна храна и сокове. Хубаво е да се подпомогне организма с един хубав витаминно-минерален комплекс.
Ако наистина искате да помогнете, купете му иригатор. Като пречисти дебелото черво от токсини и застояли камъни от кал, тогава мръсната лимфа ще може да се стича свободно в дебелото черво и няма да се трупа в бронхите и белият дроб и да излиза през устата!
 

Ivanina Andreeva

Администратор
15 Sep 2022
36
8
8
Здравейте! Моля, прочетете-