Status
Not open for further replies.

PavelAndreev

Администратор
Staff member
2 Sep 2022
53
13
8
България
pavelandreev.bg

Здравейте и добре дошли в най-големия Здравен Форум в България!​


Заедно с екипа на платформата за организиране на благотворителни кампании PavelAndreev.BG, решихме да създадем форума, защото видяхме, че хората имат нужда от него. Той ще Ви бъде изключително полезен в няколко основни направления - ще можете да споделите своите проблеми и да зададете въпрос, ще можете да получите научна информация за различни заболявания (и не само) и ще можете да споделите своя опит, за да помогнете на други хора.

Структура на Здравния форум:

1. Форум - това е мястото, където можете (след регистрация) да пишете. Можете да задавате въпроси, да отговаряте на зададени въпроси, да помогнете. Регистрирай се тук.
2. Медия - това е мястото, където ще публикуваме видеа на специалисти.
3. Ресурси - това е мястото, където ще откриете приятно написани научни статии за различни заболявания. Ще откриете симптоми, лечение, обща информация, опит.

Форумът, Медията и Ресурсите са разделени на категории (а в определен момент ще ги сегментираме и на подкатегории) и са огледални. Тоест - във форума можете да коментирате Алергии (пример), а в Ресурсите можете да прочетете научна информация за тях.

Ще работим усърдно за това да поканим и привлечем доказани специалисти във всички области, които ще презентират себе си, ще ви помагат в дискусиите и ще дават адекватни научно-обосновани отговори на ваши въпроси. Все пак това не може да замести прегледа на място при специалистите.
Също, лично ще положа усилия и ще поканя всички бенефициенти от платформата, които имат или са имали кампания при нас да разкажат своята история - през какво са преминали или преминават, да споделят и добрия, и лошия си опит!

Надявам се с този форум да помогнем на голям кръг от хора, да създадем сплотена, култура общност, която да служи в полза на обществото. В този раздел можете да задавате въпроси, да изказвате вашите мнения и препоръки. Екипът ни ще бъде активен и ще следи всеки коментар.

За връзка с екипа на форума:
PavelAndreev
VioletaPavlova
AlexKuzmov
IvaninaAndreeva
На имейл forum @ pavelandreev.bg

Бъдете здрави!
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.