Аз съм физическо лице, което желае да получи документ за дарението си.

Последна промяна: 2024-02-21 15:44:02

В платформата PavelAndreev.BG можете да изберете да дарите по някой от следните методи - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка. 

В случаите, когато дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay и Revolut, след като направите дарението платформата ще Ви насочи към страницата ни за успешно дарение. От там можете да изискате сертификата си. Внимателно проверете имената, които въвеждате, защото не подлежат на промяна! След като ги въведете ще получите сертификата си автоматично на имейла, който сте въвели при дарението. Ако счетоводителя Ви изисква договор за направеното дарение, то разпечатайте общите условия на платформата. Те представляват договора между двете страни.

В случай, че искате да направите дарение по IBAN сметка на платформата и желаете да получите договор и сертификат процедурата е следната:

  • направете дарението
  • изпратете ни на имейл office @ pavelandreev . bg снимка на платежното нареждане, данните Ви по лична карта и адрес и телефон при нужда да бъде разменен физически договора
  • администратор на платформата ще подготви нужните документи и ще Ви ги изпрати