Как да изискам плащане?

Последна промяна: 2024-03-04 12:20:37

За да изискате плащане по кампанията си в платформата следвайте стъпките:

1. Влезте в потребителския си профул от ТУК.

2. От менюто на потребителския си профил изберете "Кампании" -> "Изискай плащане".

3А. При немедицински кампании въведете сметка и имена на получател.

3Б. При медицински кампании изберете някой от трите разплащателни метода (дарителска сметка, проформа или по лична сметка). При всеки от трите разплащателни метода за медицинските кампании с червен цвят излизат правилата за изплащане, с които сте се съгласили при стартиране на кампанията си. Спазвайте ги стриктно.

На име на титуларя въведете въведете имената на получателя. В случай, че правите дарение по проформа, получателя е виден в проформата. (може да е изписан като account name, acc name)

На IBAN въведете сметката по която трябва да се направи дарението. (в някои проформи сметката се нарича account number, acc №, acc num, account name, IBAN)

Валута и сума - въведете валутата и съответната сума, която желаете да бъде преведена. При смяна на валутите в евро и долари платформата автоматично пресмята вашата наличност в тази валута. В случай, че не откривате валутата в която искате да направите превода, то изискайте плащането в лева като превалутирате на актуалния курс за деня, който откривате в интернет.

Изберете отметка swift в случай, че желаете да ви бъде изпратен такъв на имейла, с който сте регистрирани.

В описание опишете подробно актуалното състояние на бенефициента. Това е отчета пред дарителите ви - бъдете максимално подробни.

В случай, че кампанията ви е от медицински характер трябва да се съобразите стриктно с правилата за изплащане на средства, които са видни с червено в потребителския ви профил. Следете имейла си - на него ще получите известие за одобреното плащане.