Как да стартирам кампания?

Последна промяна: 2024-03-04 07:31:14

За да стартирате кампания в платформата следвайте стъпките по-долу. На всяка стъпка платформата ще ви дава пояснения с наклонен шрифт, за да може кампанията ви да бъде максимално добре подготвена. 

1. Направете си регистрация от ТУК. Имейла и телефона, който въвеждате са връзката на екипа с вас. Трябва да бъдат коректни и да ги следите. Чрез тях ще получавате нашите системни имейли или при нужда ще се свържем с вас. В случай, че ще организирате кампания за лице различно от вас, то можете да се регистрирате с вашите имена. Вие ще сте в ролята на Инициатор на кампанията, а в процеса на стартиране на кампанията системата ще ви предложи да попълните името на бенефициента.

В случай, че сте учредител на фондация или сдружение, то след регистрацията си в меню "Моя профил" -> "Юридическо лице" ще можете да въведете данните си.

2. След като сте се регистрирали и сте влезли в потребителския си профил изберете от менюто "Стартирай кампания".

3. Попълнете коректно всички полета, като задължително се съобразете с упътванията на платформата, които са с наклонен шрифт. Те са от важно значение за успеха на кампанията ви.

В случай, че представлявате фондация или сдружение, то трябва предварително да попълните данните си в меню Юридическо лице и при стартирането на кампянита да изберете, че я инициирате като Юридическо лице, а не като Физическо лице.

След като заявите кампанията си администратор на платформата я преглежда, при нужда се свързва с вас и я одобрява. След като е одобрена на имейла, с който сте се регистрирали ще получите известие.