Най-често срещаните причини за отказ на кампания в платформата

Последна промяна: 2024-02-26 06:59:49

Екипът на платформата PavelAndreev.BG разбира напълно нуждата кампанията Ви да бъде одобрена в най-кратък срок, но за да може тя да получи дарения, то тя трябва да бъде коректно подготвена от Ваша страна. Колкото по-лошо е подготвена една кампания, толкова по-малък е шанса й за успех. По време на стартиране на кампанията Ви, платформата Ви е дала редица съвети как да я стартирате максимално добре. В случай, че не сте ги спазили е възможно кампанията Ви да бъде отказана.

Ето и някои от най-често срещаните причини поради, които е възможно кампанията Ви да бъде отказана:

  • публикували сте малко (или никакви) и неподходящи снимки. Снимките са от решаващо значение за успеха на кампанията Ви. Не ги подценявайте
  • разказали сте историята си накратко и през пръсти. Разчитайки на финансова помощ от непознати, трябва да разкажете всичко в детайли на потенциялните дарители и да бъдете подробни.
  • липсват документи или са с лошо качество. Често срещана грешка е да се публикуват снимки с лошо качество, да има изпуснати страници от документа или изобщо да липсват документи. Неслучайно платформата държи и изисква документи. Така валидирате истинността на кампанията си пред дарителите.
  • инициирали сте кампания, свързана с хазарт или покриване на кредити. Платформата PavelAndreev.BG не толерира и не одобрява подобни кампании.