Как работи PavelAndreev.BG?

Ние вярваме, че всяка кауза си струва и работим упорито заедно с дарителите, за да я реализираме. PavelAndreev.BG е най-доброто място за организиране на кампания за набиране на средства за лечение на ваш близък или за социална кауза. Можете да стартирате кампания като индивидуално лице или организация.

Стартирай кампания

Регистрирай се и стартирай кампания

При стартиране на кампания следвайте стъпките и инструкциите, които ви дава платформата, за да може каузата ви да има максимален ефект.

Преглед от администратор

Всяка кампания се преглежда от администратор на платформата и при нужда се свързваме с вас, за да може да бъде перфектно оформена и да има успех.

Споделете в социалните мрежи

След като кампанията ви е одобрена я споделете в социалните медии, за да достигне до вашата аудитория

Получавате дарения

В платформата имате 6 разплащателни метода - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut и IBAN сметка, чрез които ще можете да получавате дарения от цял свят за секунди.

Публикувайте новини в кампанията

Публикуването на актуални новини за кампанията ви ще държи дарителите осведомени и ще повиши даренията.

Удобни разплащателни методи

Платформата предлага различни и много удобни разплащателни методи. Можете да платите директно към здравно заведение за лечение на ваш близък или ако кампанията е от немедицински характер към фирма за изпълнение на каузата или по ваша сметка.

Разплащане на деня

След като изискате плащане администратор на платформата го потвърждава в най-кратък срок. Имате достъп и до постоянен къстъмър съпорт, за да проследите процеса.

Успех

Вашата кампания е успешно реализирана.

Успешни истории

Живот за бебе Кристин

Бебе Кристин страда от сърдечна недостатъчност. Надеждата за нея е трансплантация в Индия. По кампанията на бебе Кристин се събраха 961 783 лв. По време на полета до Индия сърцето й спира да работи за 30мин, налага се спешна операция за поставяне устройство, което да го поддържа. Седмица след това чудото се случва и бебе Кристин получава ново сърце.

17629 Дарителя 961783 лв. дарени
❤️ Дари Живот на Митко

Митко има левкемия. След тежка химиотерапия и успешна ремисия трябваше да се подготви за трансплантация в Израел. Сумата събрана по кампанията на Митко е 1 224 927 лв. Поради нулевите показатели и спадналия имунитет, той бе изолиран в стерилна болнична стая. На 9.09.2022г. Митко претърпя успешна трансплантация. но борбата му с вируса Цитомегаловирус продължава.

25000 Дарителя 1224927.44 лв. дарени
Гергана срещу рака на костта

Гергана се бори с рак на костите. Сумата събрана по кампанията й е 431 795 лв. Тя премина през няколко курса химиотерапии, операция, следоперативни химиотерапии и рехабилитации. След всичко това Гергана успя да се пребори с рака и вече е здрава.

10794 Дарителя 431795.72 лв. дарени
Да помогнем на Жоро да оздравее

Жоро се бори с левкемия. Въпреки проведената химиотерапия, нуждата от трансплантация при Жоро оставаше и затова той и семейството му заминават за Израел. Сумата събрана по кампанията на Жоро е 594 980 лв. Неговата трансплантация премина успешно и вече е в ремисия.

9366 Дарителя 594980.36 лв. дарени
Да спасим Ангел ❤️

Ангел се бори с рак на езика. Лекарите в България му дават 20% шанс за живот, затова се насочват за лечение в Турция. Сумата събрана по кампанията на Ангел е 50 042лв. Благодарение на проведеното лечение, Ангел е чист, няма тумор и няма разсейки.

1681 Дарителя 50042.18 лв. дарени
Дари Бъдеще на Елена ❤️

Елена се бори с рядкото генетично заболяване – болест на Улсън-Коновалов. Единственото решение е трансплантация на черен дроб, затова тя се насочва към Турция. Сумата събрана по кампанията на Елена е 32 067лв. Сестра й й става нейн донор, операцията минава успешно и тя се възстановява.

287 Дарителя 32067.06 лв. дарени
ПоДари ЖИВОТ на Калин

Калин се бори с левкемия. Сумата събрана по кампанията му е 182 716лв. След преминаването на химиотерапия, резултатите от изследванията са добри и трансплантацията на Калин е успешна. Той е добре и вече си е вкъщи.

3980 Дарителя 182716.75 лв. дарени
Надежда за бебе Галина

Галина се бори с ретинопатия. Сумата събрана по кампанията на бебе Галина е 112 836лв. Окото на Галина бе оперирано в Турция. Тя вече е добре и централното й зрение е на 100%.

2776 Дарителя 112836.66 лв. дарени
Да дарим живот на Анита

Анита се бори с чернодробна недостатъчност. Сумата събрана по кампанията на Анита е 54 367лв. Трансплантацията й преминава успешно и Анита е добре.

1700 Дарителя 54367.16 лв. дарени
Заедно за Жани❤️

Жанет се бори с рак. Сумата събрана по нейната кампания е 58 175лв. След онкологично заболяване на яйчника, който бива отстранен, болестта се завръща, но този път в друг орган-далака, като премахват и него. След направен ЯМР се установява наличие на лезии в черния дроб. За щастие операцията преминава успешно и Жанет е добре.

1037 Дарителя 58175.74 лв. дарени
Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!