🐈Да спасим котето Елин

Събрани 379.2лв от нужни общо 4000лв
7 Дарители Общо до този момент

Благотворителна кампания за котето Елин

Елин е едно от многото улични котета с лош късмет. Живееше в изоставена градина, където го хранеха хората от блока. Докато не се разболя и не се оказа сериозно. Тогава само един човек от тези, които се грижеха за него реши, че трябва да се бори и да се опита да го спаси. След няколко дневен престой в клиника "Добро хрумване" бяха направени редица изследвания, които за съжаление потвърдиха първоначаланите съмнения на лекарите за диагнозата ФИП (инфекциозен перитонит). Заболяване, което се предизвиква от корона вирус и до преди няколко години е било абсолютно нелечимо. Сега съществува лексрство (GS), произвеждано в Китай, което е единствената опция, за да не завърши болестта летално.  За съжаление, на ден 1-ви от лечението, 03.04 котето започна да развива неврологичната форма на болестта, което означава по-високи дози лекарство. Цената обаче е меко казано солидна. При сегашното тегло на Елин ще са необходими минимум 30 ампули  ( на минимална цена 110 лв. за всяка ампула) за 84-тте дни лечение, като броят на ампулите ще нараства заедно с теглото му. Ще са необходими и контролни прегледи и изследвания. Това е сума, която е непосилна за човека, който се зае да го лекува и до момента плаща всичките му разходи от лични средства. Нуждаем се от Вашата помощ, за да не стане Елин едно от многото  улични котета отишли в небитието, защото късмета, в лицето на добри хора, не е застанал на негова страна. Нуждаем се от Вашата помощ, за да му дадем шанс да оцелее и да намери своето завинаги семейство. Защото другата му алтернатива е мъчителна смърт. 
Целевата сума е 4000 лв.
 
Инициатор на кампанията: Ирина Данчева, чрез Фондация "Щастие за котките"
 

Как можете да помогнете?

  • чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари)
  • ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)

Павел Андреев

Поради спешността на кампанията е направено частично изплащане на събраната сума към дата 13.04.22, в размер на 374,78лв. Прилагаме платежно нареждане за извършения превод. 


Общо / 7 Дарителя

Анонимен

Дарени 96.79 лв.

1 month ago
200

Дарени 196.56 лв.

Стискаме палци, миличък! Доброто ще надделее в този свят!

1 month ago
Анонимен

Дарени 9.34 лв.

1 month ago

Дарени 48.76 лв.

1 month ago
Анонимен

Дарени 19.21 лв.

1 month ago
Kostadinka Todorova

Дарени 4.12 лв.

1 month ago
Анонимен

Дарени 4.42 лв.

2 weeks ago

379.2 лв. дарени от 4000 лв.

9%
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение за организиране на кампанията. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които оставят дарение по избор тук:

*
Сподели
Категория: Животни
Общо Дарители 7
Събрана Сума: 379.2 лв

QR Код на Кампанията