Да подкрепим семейството на Станимира като си купим ръчно изработен продукт от нея.

Не можете да дарявате директно в тази кампания

Да подкрепим семейството на Станимира като си купим ръчно изработен продукт от нея.

✅ Приятели, на снимките по-долу ще видите малката Станимирка. Станимирка е изключително лъчезарно момиченце на 13 годинки и сега е 6 клас. Това лъчезарно дете страда от детска церебрална парализа. Бащата работи, за да издържа семейството, а майката си стои вкъщи и се грижи за малката! Баткото е студент, учи топлотехника и работи, а сега е решил да купи на малката си сестричка таблет, за което можем да му кажем голямо БРАВО! Това хубаво семейство се грижи и справя добре с живота, но както всички знаем - винаги не ни достигат средства за нещо.

‼️ С какво искам да помогна аз на Станимира и семейството й? Семейството не търси безвъзмездна финансова помощ, а детето ръчно прави кутии, моливници, бомбониери, саксии и други неща, изработени от макарони.

Как да си закупя ръчно направен продукт от Станимира? Свържете се с мен чрез Facebook или Instagram  и ще ви направя контакт със семейството.

При предходната ми кампания за Станимирка, когато набирах средства за уреди от първа необходимост, след края на кампанията тя ми изпрати подарък и на мен. Изключително красива и прецизна изработка! В прикачените снимки към кампанията ще видите много от продуктите, които изработва.

❤️ Който няма финансова възможност да си закупи, моля да сподели поста! Благодаря 😚

Тази кампания е нефинансова и не можете да дарявате директно. Споделете я, за да достигне до повече хора или се свържете с мен чрез Facebook и Viber бутоните, за да ви помогна да се включите в нея.

Сподели
Категория: Деца и младежи

QR Код на Кампанията