Подкрепа за благотворителното събитие “Маратон на приятелството Плевен”

Събрани 0лв от нужни общо 3000лв
0 Дарители Общо до този момент

Подкрепа за благотворителното събитие “Маратон на приятелството Плевен”

"Маратон на приятелството Плевен" е сертифицирано състезание и доброволческа благотворителна инициатива. Тя стартира 2014 година и главната й цел е да тичаш с кауза и да подкрепиш събитието.

Каква е мисията на "Маратон на приятелството Плевен"?

Мисията е да бъдат приобщени деца и възрастни хора с увреждания, да се променят обществените нагласи към тях и да се покаже, че активния и пълноценен начин на живот е за всеки. Точно за това всяка година събитието е с определена кауза.

Как мога да помогна на "Маратон на приятелството Плевен"?

Тази година (2021) каузата, която събитието подкрепя е в помощ на хората с различни възможности. Набраните средства ще се използват за адаптиране на централната част на град Плевен за нуждите им. Можеш да помогнеш по няколко начина:

1. Включи се в събитието

2. Ако нямаш възможност да присъстваш на събитието и да се включиш, можеш да помогнеш чрез дарение.

Павел Андреев

Датата на събитието за 2021 година е 23 май. Нека, който има възможност да се включи присъствено - да го направи, а който няма нека да дари или да сподели кампанията.

Благодаря!


Общо / 0 Дарителя

Информация

Дарете първи!
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение за организиране на кампанията. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които оставят дарение по избор тук:

*
*
Сподели
Категория: Градска среда и строителство
Общо Дарители 0
Събрана Сума: 0 лв

QR Код на Кампанията