💙 Шанс за Силвия да бъде пълноценен родител

Събрани 548.37 лв. от нужни общо 191923лв
12 Дарители Общо до този момент

Благотворителна кампания за набиране на средства за Силвия

Здравейте!

Казвам се Силвия Емилова Ронкова, на 38 години съм от гр.Варна! Майка съм на 3 прекрасни момчета! За нещастие миналата година пострадах от две заболявания. Вътрешен кръвоизлив и херния на врата. Претърпях вътрешна операция, изследване с ядрено-магнитен резонанс(ЯМР), на което хернията се установи. Преминах през рехабилитация, мислейки и вярвайки, че хернията ще премине, както ме уверяваха лекарите. За жалост не стана така, а точно обратното. Влоших се! Започнаха ежедневно силни болки във вратната, гръбначната област и главата, започнах да вдигам и спадам рязко кръвното налягане, докато в последните 6 месеца болките станаха нетърпими. Задната област на врата има голяма подутина. Децата ми дават сили, за да се изправя от леглото. Нямам сили за нищо. Храня се колкото да дишам. Болкоуспокояващите вече не ми действаха.

Диагнозите ми са: полип по ендометриума (към днешна дата 28.11.21г излекуван!) и херния на гръбначен стълб.

Обърнах се към мозъчен хирург в Турция. Направен ми бе ЯМР, на което се потвърди,че състоянието ми не е цветущо. Натрушени са 4 диска от началото на гръбначният ми стълб, които притискат нервни точки, защото гръбнака ми е в неправилна права форма. На всеки човек гръбнака е под диаметър 40-50” а моят е напълно изправен. И четирите диска са много рисковани за състоянието в което се намирам. Риска от фатална инвалидност всеки един момент може да се случи. Риска за фаталност също е много голям повреме на операция в този момент, понеже мястото е тънко като лед и може да се пропука с най слабото докосване.

Печеля време!

Информацията за вторият ми здравословен проблем е:
Миналата 2020 г получих силен вътрешен гинекологичен кръвоизлив, на който ми беше спасен живота. Ходех само на профилактични прегледи. Имаше леки проблеми,но с медикаменти леко се стабилизираха нещата. През последните месеци започнах да кървя без основание по всяко време!. Покрай ежедневните грижи за децата и мисълта, че едва ли ще има нещо сериозно не си обърнах внимание и бях само на медикаменти. Благодарение на приятелка, която успя да ме накара да мина през преглед при гинеколог също в Турция се установи, че имам огромна инфекция и образувание в матката. Доктора държеше веднага да ми бъде назначена биопсия. С огромна подкрепа и помощ на фирма ЛайтМеди, представители на Турция за България, издействаха тази биопсия да бъде направена. След близо час бях вече на операционната маса. От хистологията се установи, че има полип в матката и се налага навреме да бъде премахнат като първо с опит от с медикаменти, защото отстраняването на матката ми на този етап може да доведе до сериозен проблем на щитовидната жлеза и не се препоръчва премахване на матка преди 45 г възраст. Кюртаж или премахване на матката ще е крайния вариант, ако не се подобри състоянието ми в областта на гинекологията. Матката ще бъде постоянно следена,поради възможност от преобразуване на полипа в онкологично заболяване. Ако той бъде отстранен, медицинските лица дават шанс за поява отново. Изпитвам ужасени болки в матката, контракции и от време на време повръщам кръв. Това не може да се каже на какво се дължи, но лекарите са информирани. Тепърва ще се установява. Без апетит съм, едва ставам, едва си гледам децата,а тепърва имат нужда от майчините ми грижи. Състоянието ми не е добро и не знам как издържам към днешна дата!

Турските лекари предлагат лечение чрез озонотерапия.Това представлява венозно вливания на озон плюс медикаменти.
По тези причини единствената ми възможност е голямо и дълго лечение в Турция. Лечение на диагнозите.На първи етап от започването на лечението, лекарите предлагат 5 курса хидротерапия, 5 курса специализирана рехабилитация,10 курса медицински масажи, 5 курса озон венозна терапия ,5 курса айви терапия. Озоно терапията представлява венозно вкарване на озон с медикаменти. Всеки курс ще е за по 20 дни. Между всеки курс ще имам около месец почивка(според състоянието ми). Всеки един ден е надежда за мен,че щом отворя очи ще мога да се изправя,колкото и да ми е трудно в момента, а не да разбера че съм вече инвалид с рак. С това лечение и според това как ми се отразява, дали има промяна на състоянието ми и промяна в диагнозите, лекарите ще вземат решение как ще продължи и дали ще бъдат назначени интервенции или това ще бъде окончателно решение.

Сумата за един курс лечение е 16,320 евро и са нужни общо 6 курса. Цялата стойност на лечението е 97,920 евро. Сумата е огромна и непосилна за мен.

Първата крачка е да съберем 16,320 евро. ❤️💜💙

Дават шансове за подобрение! Дават шансове за цялостно излекуване!Всичко зависи от мен!

Всичко зависи и от Вас,хора с милосърдни сърца и вярата в добрия край!

Как можете да ми помогнете в борбата?

  • чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона дари)
  • ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията ми в социалните ви мрежи (кликни на бутона сподели)
  • чрез контакт с регионални медии за разпространяване на кампанията ми

За въпроси, допълнителна информация или проблем при дарение използвайте - фейсбук, инстаграм или формата за контакт.

Искрено Ви благодаря! 💜

Павел Андреев

Новините към 02.12.21г не са добри. Състоянието на Силвия се влошава и й става все по-трудно да се грижи за децата. Лекарите са й казали, че трябва през този месец (декември 2021) да започне лечение.

Кампанията официално има нужда от СПЕШНА финансова подкрепа.


Общо / 12 Дарителя

Анонимен

Дарени 29.02 лв.

7 months ago
Анонимен

Дарени 4.43 лв.

7 months ago
Анонимен

Дарени 29.08 лв.

От все сърце ти желая изцеление,мила майчице!♥️🙏

7 months ago
Анонимен

Дарени 9.32 лв.

7 months ago
Лилияна

Дарени 97.89 лв.

❤️

7 months ago
Georgi Nedyalkov

Дарени 193.41 лв.

7 months ago
Анонимен

Дарени 48.8 лв.

Здраве и късмет.

7 months ago
Bogdan Kovachev

Дарени 0.49 лв.

7 months ago
Анонимен

Дарени 48.76 лв.

Успех!

7 months ago

Дарени 29.08 лв.

7 months ago
Анонимен

Дарени 9.36 лв.

7 months ago
Анонимен

Дарени 48.73 лв.

6 months ago

Приключила!
Сподели
Категория: Лечение,медицина и рехабилитация
Общо Дарители 12
Събрана Сума: 548.37 лв

QR Код на Кампанията