👫Да подкрепим деца със зависимости по стъпките на новия им път

Събрани 551.04лв от нужни общо 30000лв
3 Дарители Общо до този момент

Благотворителна кампания за набиране на средства за деца със зависимости

Ка Спорт - ТРАМПЛИН е първият терапевтичен център за превенция, рехабилитация, лечение и личностно развитие на тийнейджъри, злоупотребяващи с психоактивни вещества, в подкрепяща приятелска среда. Спирането на употребата на наркотици и психоактивни вещества е само част от главната ни цел. Нашата мисия е да постигнем цялостна промяна в начина на мислене на децата, така че да израснат като личности, без да търсят увереност или бягство в дрогата. Програмата акцентира най-вече върху спортните дейности, като идеята е, че спорта изгражда психиката и физиката на децата и ги учи на търпение, самоконтрол и постоянство. Поради тенденциите за увеличаваща се употреба на стимуланти и нови психоактивни вещества предимно от млади хора, а все по често и от непълнолетни, се налага прилагането на нови подходи в лечението и психосоциалната рехабилитация. Именно такива нови подходи предлага в последните години сдружение спортен клуб “КА спорт”. Трамплин е резидентна услуга с адаптиран режим за психо-социална рехабилитация на непълнолетни, страдащи от зависимост към психоактивни вещества. Нека продължим заедно напред, за живот без дрога!

За да помогнем на децата, които са настанени при нас, имаме нужда от вашата помощ! Екип от лекари и обслужващ персонал се грижат за децата, но са необходими средства за ежемесечните им разходи. Средната сума, която е нужна за покриването им е в размер на около 5 000лв на месец, като е разпределена по следният начин:

  • 2 000,00лв за наем
  • 2 200,00лв за храна
  • 400,00лв за сметка за ток
  • 400,00лв за санитарни и канцеларски материали

Инициатор на кампанията: Анжела Петкова

Бенефициент: Сдружение „СПОРТЕН КЛУБ КА СПОРТ“

Как можете да помогнете?

  • чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари)
  • ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)

Общо / 3 Дарителя

Анонимен

Дарени 67.53 лв.

3 months ago
Анонимен

Дарени 98.1 лв.

за Бог Исус Христос

2 months ago
Vilyana

Дарени 385.41 лв.

1 month ago

551.04 лв. дарени от 30000 лв.

2%
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение за организиране на кампанията. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които оставят дарение по избор тук:

*
Сподели
Категория: Деца и младежи
Общо Дарители 3
Събрана Сума: 551.04 лв

QR Код на Кампанията