🦮🐈Помогни в кастрационна кампания 2022

Събрани 303.37лв от нужни общо 6000лв
10 Дарители Общо до този момент

Благотворителна кампания за набиране на средства за кастрации

Приятели, отново идва пролет и съвсем скоро варненските улици ще започнат да преливат от новородени кучета и котета. Както всяка година преди размножителния сезон ще се опитаме да кастрираме възможно най-много бездомни и дворни животни. Справянето с постоянно нарастващите им популации е в наши ръце, тъй като отговорните институции неглижират този проблем, а отговорните стопани на животни са много по-малко от безотговорните, които не кастрират животните си, но ги пускат на улицата, където те се размножават. Освен това тези кучета и котки са потенциални жертви на инциденти, болести и жестоко отношение от хората, така че апелираме всички хора, които имат домашни любимци и ги пускат навън, поне да ги кастрират. Така ще спасят много животи.

Ето и няколко важни неща за кастрацията:
Кастрацията е хуманна процедура, която, освен че помага за намаляване на бедстващите животни, е и полезна за здравето на животните, защото предпазва от болести на хормонална основа, ракови образувания, уринарни проблеми и други опасни и коварни заболявания. Освен това чрез нея се увеличава продължителността на живота.
Кастрацията не лишава животните от идентичност, а им помага да водят по-пълноценен и по-безопасен живот.

Ако една некастрирана женска котка се размножава непрестанно, тя и нейните котила могат да създадат над 11 милиони котки за 6 години, докато едно некастрирано женско куче и нейните потомства могат да създадат около 67 хиляди кучета за 6 години.


Отправяме покана към всички юридически и физически лица, които биха се включили в кампанията, за по-добри резултати. Като партньор на кампанията, вие ще бъдете обявени в нашата страница във Фейсбук, където имаме над 70 хиляди последователи от града, страната и чужбина. В течението на кампанията, Вие ще бъдете видими в нашите платформи (инстаграм, фейсбук). Също така, ще ви предложим договор за дарение и сертификат, които може да ползвате за вашите счетоводни нужди, както и за приспадане на данъци от дейността. В края на кампанията ще ви предоставим и отчет за резултатите от кампанията и изразходваните средства.

Това, освен крайно необходими действия, насочени към хуманно намаляване броя на беззащитните и безпомощни животни по улиците, е и една стъпка към подобряване живота на хората в нашия град, които независимо дали харесват животни или не, ежедневно стават свидетели на инциденти свързани с тях. Това ще облекчи и нашата работа като доброволци, защото ще редуцира в известна степен нуждаещите се от помощ на улицата и като цяло ще формира една значително по-хуманна среда за живеене.

ВАЖНО е да отбележим, че все още не сме започнали самата кастрационна кампания, към момента само събираме средства за нея!

Благодарим на всички, които ще се включат по един или друг начин и ще подкрепят кампанията! Заедно можем повече! ❤️

Инициатор на кампанията: ANIMAL HOPE VARNA

Целева сума: 100 кастрации х 60лв = 6000 лева

Как можете да помогнете?

  • чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари)
  • ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)

Общо / 10 Дарителя

Анонимен

Дарени 58.66 лв.

това е единствения начин да спрем страданието на бездомните животни и на хората, на които им пука

3 months ago
Анонимен

Дарени 48.69 лв.

3 months ago
Йоана Кюркчиева

Дарени 4.42 лв.

3 months ago
Анонимен

Дарени 56.65 лв.

2 months ago
Анонимен

Дарени 48.73 лв.

2 months ago
Анонимен

Дарени 19.21 лв.

1 month ago
Анонимен

Дарени 4.42 лв.

2 weeks ago
Анонимен

Дарени 9.36 лв.

1 week ago
Йоана Кюркчиева

Дарени 4.43 лв.

1 week ago
Анонимен

Дарени 48.8 лв.

4 days ago

303.37 лв. дарени от 6000 лв.

5%
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение за организиране на кампанията. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които оставят дарение по избор тук:

*
Сподели
Категория: Животни
Общо Дарители 10
Събрана Сума: 303.37 лв

QR Код на Кампанията